Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 26 10
Citytours
42523
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
λοιπον...τα λογια περιττευουν για την νταιανα!η γυναικα δεν παιζεται απο πολλες αποψεις!Απιστευτο κορμι για μια καραμιλφαρα οπως αυτη.Το προσωπο της μοιαζει παρα πολυ με τις φωτο απλα ειναι το προσωπο μιας μεγαλοκοπελας!βυζια σιλικον βαλευ εκπληκτικα!θελω να εκφρασω την βαθυτατη λυπη μου στην οικογενεια της πουτσας μου καθως εχαθη ενα τεραστιο κομματι αυτης(το πεος μου) καπου στο ξενοδοχειο...δεν θυμαμαι να σας πω την αληθεια!οποιος παει σημερα το βραδυ αν μπορει να το ψαξει και να το βρει μπας και παιξει συγκοληση σε καποιον καλο χειρουργο!φανταζομαι να το βρει καποιος...στηριζομαι σε σας παιδες!αν δεν βρεθει απο καποιον συναγωνιστη ειμαι αναγκασμενος αυριο πρωι πρωι να απευθυνθω σε καποιον ειδικο να μου καθαρισει οτι απεμεινε απο το μοριο μου και να μου ανοιξει μια τρυπα με σταυροκατσαβιδο για να μπορεσω να χαρω και εγω το καινουριο μου μουνι!μαλλον θα ζητησω δουλεια στη βριλησσου 46 ή 57..εκει που δουλευει η παολα-σασα για να υπαρξει τρελλος ανταγωνισμος!πιστευω οτι τετοια ναραμου σαν και μενα δεν θα εχει ξαναδουλεψει εκει και θα ξενερωσει τοσο πολυ η παολα που μπορει να την κανει πυραυλο στο κρεβατι μπας και την προτιμησει καποιος.....γιατι μετα απο αυτα που μου εδειξε η νταιανα ειναι κριμα να μην τα προσφερω στην τιμη των 50 ευρω σε οποιον περασει απο του στουντιου που θα εργαζομαι!Το οτι δεν θελω να την ξανασυναντησω με τίποτα το αναφερω διοτι μην εχοντας πουλι ειναι αδυνατον να συνευρεθω μαζι της.Με ρωταγε και μενα για κρητη κλπ...και το καλυτερο απο ολα ποιο ειναι?οτι ειναι manager καποιου "μασατζιδικου που γαμας φυσικα" στο st petersburg!ευχομαι να ξυπνησω αυριο με το πουλι μου στο χερ....οπς στη θεση του εννοουσα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Βίλνιους (Λιθουανία)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών