Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της την έκλεισα από τους πρώτους για να το χαρώ κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα το ίδιο ικανοποιημένος.

Από εμφάνιση θα συναντήσει κανείς ό,τι βλέπει στις φωτογραφίες. Το ύψος τις σίγουρα δεν είναι 1,70, αλλά αρκετά παρακάτω με σφιχτό και γυμνασμένο σώμα και γεμάτο στήθος με πολύ ωραία αίσθηση εκτός από τη βάση του που είναι σκέτο τσιμέντο και μια τρύπα στο αριστερό στήθος, πιθανόν από βελόνα, όπως είχε επισημάνει και ένας άλλος συναγωνιστής παλιότερα.

Με υποδέχτηκε καλά ντυμένη και με ένα τσιγάρο αναμμένο στο τασάκι, που σίγουρα δεν το προσμετράει κανείς στα υπέρ της. Πάω για μπανάκι και μετά στον αγώνα με πίπα πολύ καλή, χωρίς χέρια, βαθιά και υγρή που άνετα σε τελειώνει και είναι κάτι που και η ίδια το επιδιώκει γι' αυτό και θέλει προσοχή.Πρωτοβουλίες παίρνει αρκετές και στα δύο ημίχρονα με καλύτερες επιλογές στα τέσσερα ή καθιστή πάνω σου για να χουφτώνεις το πολύ καλό κωλαράκι της. Δεν της αρέσει και πολύ το ζόρι αφού σε κάθε προσπάθεια μου για μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητα προσπαθούσε ή με το χέρι ή με το να τραβιέται μπροστά να το αποφύγει.

Όσο για την υπόλοιπη συμπεριφορά της έχει πράγματι υφάκι πώς κάποια είναι και από διάλογο δεν παίζει. Μόνο που δε μου είπε να την παρατήσω ήσυχη να κάνει το τσιγαράκι της και να μην την πολυσκοτίζω με κουβεντούλα. Φεύγοντας μου ζήτησε να γράψω κάποια καλά λόγια για αυτή αν μπορώ γιατί θα τη βοηθήσει στη δουλειά.

Συνοψίζοντας δεν μπορώ να πω ότι έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ίσως όμως να ευθύνομαι κι εγώ γιατί είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες. Το service της θα ήταν πράγματι εξαιρετικό αν συμμετείχε και δεν σου έδινε την εντύπωση ότι κάνει αγγαρία, γιατί αναγκάστηκε να επιστρέψει στη δουλειά τώρα που χώρισε, όπως δήλωσε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού