Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κάποιοι λένε ότι οι ψηλές κάνουν μόνο για παρέλαση.

Αν περνούσαν μια βόλτα από την Paris, ίσως άλλαζαν άποψη. Το παράστημά της λίγα έχει να ζηλέψει από τους ευζώνους «απέναντι» ;), η ψηλόλιγνη φιγούρα της σφύζει από elegant θηλυκότητα και η κίνησή της έχει μία αιλουροειδή νωχέλεια. Κοντά ξανθά μαλλιά (που της πάνε πολύ), μεγάλα, εντυπωσιακά μάτια, μικρό, αλλά ιδανικά εναρμονισμένο με το σύνολο, στήθος και κωλαράκι συμπληρώνουν ένα σύνολο που με εντυπωσίασε με το «καλημέρα».

Στην αρχή ήμουν -όπως πάντα- κουμπωμένος, γεγονός για το οποίο δε δίστασε να εκδηλώσει, εμμέσως πλην σαφώς, τη δυσφορία της. Μόλις, όμως, άρχισαν οι «εχθροπραξίες», όλα μπήκαν στη σωστή τους βάση. O «αγώνας» εξελίχθηκε σε δύο γύρους -κυριολεκτικά ο ένας καλύτερος από τον άλλο- και σε μάλλον ήπια πλαίσια. Δεν της άφησα πολλές πρωτοβουλίες, γιατί κυριολεκτικά δεν χόρταινα να ασχολούμαι μαζί της. Ειδικά, πάντως, στο δεύτερο γύρο, η συμμετοχή της δεν μου άφησε περιθώρια για παράπονα -ειδικά στο cowgirl τα έδωσε όλα! Highlight το φινάλε μπροστά στον καθρέφτη.

Μοναδική υποσημείωση, η οσμή/γεύση αλκοόλ στο στόμα της (η συνάντηση έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα). Προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου, οφείλω όμως να το αναφέρω, εφ’ όσον το διαπίστωσα. Τα αγγλικά της επαρκή, όχι σπουδαία. Συνεννόηση με πρακτορείο, ξενοδοχείο/δωμάτιο/μπάνιο και καθαριότητα άψογα.

Συνοπτικά: μία κουκλάρα – απόλαυση για τις αισθήσεις, με παροχή υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο. Δικαίωσε απόλυτα τις θετικές για αυτήν γνώμες, τις οποίες εμπιστεύτηκα για να την επιλέξω, και δεν μπορώ παρά να προσθέσω και τη δική μου ψήφο εμπιστοσύνης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού