Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
H γυναίκα είναι θεσπέσια, σαφώς ομορφότερη από τις φωτογραφίες, ωραίο στρηπτηζ για ξεκίνημα, απίστευτη πίπα (μακράν η καλύτερη ever), θεϊκός οργασμός όταν την έγλειψα ("μη μου βάζεις δάχτυλο στο μουνί, δε μου αρέσει, βάλε στον κώλο που μου αρέσει"!), πολύ καλό κολπικό σεξ, αλλά εκεί που τα έδωσε όλα (έχυσε και δεύτερη φορά) ήταν στο πρωκτικό. Μιλάμε για τρελό κόλλημα με το anal ("μου αρέσει πολύ περισσότερο από το κολπικό, το κολπικό το προτιμώ χωρίς προφυλακτικό, για να το νιώθω καλύτερα"! - την επόμενη φορά δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου με το μουνί της, μόνο με τη θεσπέσια κωλοτρυπίδα της). Μετά από το φοβερό σεξ, εξαιρετική συζήτηση (έμεινε 30' μετά το πέρας του ραντεβού), φοβερά ώριμη για τα 22 χρόνια της ("δε μπορώ να κάνω πολλούς φίλους στη πορνοβιομηχανία, γιατί ειδικά οι κοπέλες είναι πολύ ρηχές οι περισσότερες), φαντάζομαι ότι κάπως έτσι πρέπει να ήταν οι αρχαίες εταίρες (Ασπασία, Φρύνη, Λαΐδα κλπ) ωραίες γυναίκες - φοβερό σεξ - παιδεία/μόρφωση/κοινωνικότητα.
Η κοπέλα έχει τρελό κόλλημα με Ελλάδα, αν μπορούσε θα μετακόμιζε μόνιμα. Γενικώς άξιζε την ταλαιπωρία (ήθελα να την πάρω στην Αθήνα, τελικά την πήρα στη Βουδαπέστη, όπου βρέθηκα για δουλειές), την περιμένω πως και πως να ξανακατέβει Ελλάδα.
Κρίμα που δε μου επιτρέπει το σύστημα να βάλω μεγαλύτερους βαθμούς, παιδιά νομίζω ότι θα την ερωτευτώ!!! (το καλύτερο ct ever!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
700
Πόλη συνάντησης
Βουδαπέστη (Ουγγαρία)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού