Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Παίχτες είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική, ακριβώς επειδή θεωρώ τον εαυτό μου "γίοκα" στο θέμα των ct..!
Διάβασα όμως την κριτική του μέγα παίχτη pleasuregiver και πήρα το θάρρος να παραθέσω την άποψη μου για την συγκεκριμένη ξεπετοψωλορουμάνα.. Και λέω πήρα θάρρος γιατι διαβάζοντας την εν λόγω κριτική κατάλαβα οτι δεν είμαι εγώ απαιτητικός αλλά αυτή μια τριτάτζα πορνοστάρ, παντελώς ντεκαβλέ με χνούδι σε μπούτια, χέρια και κωλομάγουλα!

Η συνάντηση έγινε στο προηγούμενο tour κ το ραντεβού ηταν μεσημεριανό. Χτυπάω πόρτα κ μου ανοίγει το μωρό φορώντας ενα ξεκωλέ μινι φορεματάκι που τόνιζε την μικρή κ σφριγηλή πατούρα της. Απο τις πρώτες της κουβέντες είχα μια διαίσθηση οτι μιλάμε για δημόσια υπάλληλο. Στα 30 δευτερόλεπτα και πριν προλάβω να μπώ για ντούς μου ζηταει το κασέρι! Αφήνω τα συμφωνηθέντα κ μπαίνω για ντουζάκι. Με το που βγαίνω μου αρχίζει την πάρλα για κάποιον μαλάκα που της έβαλε ρβ 9:30 το πρωί κ τελικά την έγραψε στα παπάρια του κ δεν πήγε (σ.σ. σωστός ο παίχτης τη μυρίστηκε τη δουλειά Μεγάλο χαμόγελο) κ αυτή ξύπνησε νωρίς χωρίς λόγο ύστερα απο κουραστίκη βραδιά και μπίρι μπίρι Χμμμ;... Σε κάποια φάση και ενώ συνέχιζε την πάρλα για το πόσο μαλάκες είναι μερικοί πελάτες της πιάνω το χέρι και της το βάζω στο εργαλείο μπας κ αχίσει το παιχνίδι! Σκάει χαμόγελο και αρχίζει το τρομπόνι. Πόλυ δυνάτη στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, στημένη στο γήπεδο με άψογη τακτική μπας και γλιτώσει αναίμακτα τα πρωτοβρόχια. Δεν είμαι όμως τόσο γίοκας και την γυρίζω καπάκια στα τέσσερα. Εκεί είναι που τρώω κ το απόλυτο ξενέρωμα.. Αν και το view είναι όμορφο, συνειδητοποιώ ότι η γκόμενα έχει φούλ ξανθό χνούδι παντού! Δεν μιλάμε για γουρονότριχα για ξανθό χνουδάκι μιλάμε, άλλα το χνούδι είναι κάτι που με αηδιάζει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια γκόμενα που εκτος από ct είναι κ pornstar!!Τόσα λεφτά παντελονίαζεις μωρη φάβα, κάνε τούλαχιστον μια αποτρίχωση! Tεσπα.. Κλακλαπα κλαπακλαπα, φεύγουν τα πρώτα τα χοντρά..

Μέχρι στιγμής δεν τον παίζω με την εμπειρία, δεν έχω φτάσει όμως κ στο σημείο να κάνω εμετό.. Στο παρασύνθημα. Ύστερα απο κανένα δεκάλεπτο νέας κουβεντούλας γύρω απο τσόντες κ πανμέγιστο Rocco Siffredi (της εχει κάνει το μούνι τριαντάφυλλο Γλώσσα) πάω να την ξεκινήσω μπαλαμούτι. Πάω να βάλω δάχτυλο μου λέει that is one thing i don't like..!! Μένω μαλάκας να σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να εχω ζητήσει κουλούρι κ η γκόμενα να στραβώνει με τα μουνοδάχτυλα?! Παίζουμε δύο φιλάκια αρχίζει να αποφεύγει έντεχνα τα γλωσσόφιλα! Την ρωτάω αν βρωμάει το στόμα μου ή αν δεν αναφέρει στις υπηρεσιες το kissing with tongue κ "μπερδεύτηκα" και μπουκώνει.. Καταλαβαίνει πόσο τσιγγανάκι εχεί γινεί κ πάει να μου το γυρίσει με γλωσσίδια. Μου τη βαραει Θυμός, σηκώνομαι κ την πλακώνω σε πίπα με φόρα συνοδευόμενη απο μερικές μάπες κ αρκετές φαπες στα κωλομέρια. Χωρίς υπερβόλη μπορεί να την είχα στη φράπα κ 20 λεπτα και δεν ήθελα ούτε να τον ακουμπήσω στο μουνί της. Τελείωμα σε μάπα με το ζόρι κ ενώ προσπαθούσε, μάταια να της τα ρίξω στο σώμα! Κατάληξη? Πήρα το 50άρι για το anal πίσω κ μη τον είδατε τον Mike!

Συμπέρασμα? Ότι κ να γράφουν οι έντιμοι συναγωνιστές στις κριτικές τους στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καλό κ κακό, επαγγελματίας ή μη.. Οι τύπισσες όχι απλά είναι πουτανάρες (ποιά γυναίκα δεν είναι άλλωστε?), αλλά είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ με αποτέλεσμα (ίσως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ποτέ να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει..

Υ.Γ. Παίδες πρώτη απόπειρα μου ήταν.. sorry αν σας κούρασα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
7 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού