Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Για αρχη, να σας πω οτι η συναντηση ειχε γινει πριν απο αρκετο καιρο αλλα μολις τωρα διαβασα αυτες τις κριτικες που αφορουν την συγκεκριμενη κοπελα και εμεινα.

Η συναντηση δεν εγινε πριν τον Απριλιο οποτε μπορω ακομα να σας πω την εμπειρια μου η οποια ειναι πολυ διαφορετικη απο τις περισσοτερες μεχρι τωρα.

Απο που να ξεκινησω? Α! Απο εμφανιση. Ρε σεις, οταν πληρωνετε τοσα λεφτα, δεν θελετε να παιρνετε αυτο που παραγγειλατε? ΓΙΑΤΙ οι φωτογραφιες δειχνουν αλλη κοπελα? (ανεξηγητο και παραλογο ερωτημα - προβλημα νουμερο 1). Οκ δεν λεω, συμπαθητικη ειναι αλλα καμια σχεση με αυτο που περιμενεις να δεις. Ειναι σιγουρα μεγαλυτερη και με λιγα παραπανω κιλα χωρις να ειναι χοντρη. Στο σωμα κρατιεται καλα, τιποτα που να σε κανει να λες οτι ειναι μοντελο, δηλαδη ειναι κατι το συνηθισμενο το οποιο περα απο την πλακα το βρισκεις και στην Φυλης. Επειδη ειναι λιγο πανο απο τον μεσο ορο δεν σημαινει οτι πρεπει να παιρνει τα 200πλασια λεφτα.

Παμε στην συμπεριφορα και διαθεση. Ειναι ευγενικη, δεν λεω αλλα η διαθεση της ειναι κατο του μετριου κρινοντας απο τις ανυπαρκτεσ πρωτοβουλιες. Επιπλεον, η επικοινωνια μαζι της ειναι δυσκολη. Δεν ξερω αν ειναι γιατι μιλαω τελεια αγγλικα σε σημειο να μην καταλαβαινουν αν ειμαι ξενος η και εγω δεν ξερω τι.

Ειλικρινα, δεν αξιζει τα λεφτα της γιατι ουτε ειναι αυτο που παιρνεις, ουτε τα τιμαει. Την κριτικη την εγραψα επειδη μερικοι εδω μεσα θελουν να καψουν ορισμενους συναγωνιστες επειδη την παθανε οι ιδιοι. Ε λοιπον εγω ειμαι εδω να επεμβω γιατι πολλες φορες εχω σωθει απο φολες λογω αλλων κριτικων. Αν ειναι δυνατον, αν αυτη ειναι το δεκα, τοτε εχουμε χασει την μπαλα γιατι μην ξεχνατε, εδω κρινουμε ολο το πακετο συμπεριλαμβανοντας ΚΑΙ το πρακτοριο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Incog123
Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
146
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού