Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εδώ κι 9 περίπου μήνες είχα την επιθυμία να συναντήσω την Stella/Alena, όμως διάφορες συγκυρίες αλλά και ο φόβος μήπως δεν ταιριάξουν τα χνώτα μας με έκαναν κάθε φορά να το αναβάλλω. Άλλωστε, από τις κριτικές άλλων συμπαικτών είχα συμπεράνει ότι δεν είναι και η πιο εύκολη κοπέλα για να την προσεγγίσεις. Από την άλλη, οι ξεσηκωτικές φωτογραφίες της που κατά καιρούς μας «τάιζε» ο Τρες αποτελούσαν πάντοτε ένα ισχυρότατο δέλεαρ για να ξεπεράσω τις όποιες επιφυλάξεις είχα και να επιχειρήσω έστω και για μια φορά, για την εμπειρία και μόνο, να την συναντήσω. Και αυτό συνέβη εντέλει προχθές.
Κατ’ αρχήν, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, θα ήμουν άδικος απέναντί της, αν ισχυριζόμουν ότι απ’ αυτή τη συνάντηση βγήκα χαμένος, από την άλλη όμως θέλω να ελπίζω ότι την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα μεταξύ μας. Εξηγούμαι:
Η κοπέλα έχει 2 όψεις, εξ ου και η επικεφαλίδα της κριτικής μου. Στο social time η κοπέλα υστερεί, είναι αρκετά επιφυλακτική και κουμπωμένη, σχεδόν υπεροπτική και ψυχρή, και μάλιστα όχι μόνο στην αρχή αλλά σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Ίσως γιατί ήταν η 1η φορά που με συναντούσε, ίσως γιατί είναι από τη φύση της αλλά και λόγω του επαγγέλματός της επιφυλακτική, ίσως γιατί ξέρει πόση πέραση έχει στους άντρες και το ‘χει πάρει πάνω της, ίσως όμως και γιατί εγώ δεν κατάφερα να βρώ το κουμπί της, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, γεγονός όμως είναι ότι όση καλή διάθεση κι αν είχα απέναντί της, που είχα, και όσο και αν προσπαθούσα να την προσεγγίσω, που προσπάθησα, δύσκολα ένιωθα ότι κέρδιζα ένα χαμόγελο ή ένα κάπως ζεστό βλέμμα από κείνην.
Χαρακτηριστικά να αναφέρω επίσης ότι, ενώ έφθασα στο ξενοδοχείο της με ακρίβεια λεπτού, με άφησε να περιμένω κανένα 10λεπτο στο lobby προκειμένου να έρθει η ίδια να με παραλάβει από εκεί, λόγω του γνωστού προβλήματος με την αδυναμία πρόσβασης των επισκεπτών στους ορόφους του ξενοδοχείου, και μάλιστα μόλις βγήκε από το ασανσέρ δεν απολογήθηκε για τη καθυστέρηση αυτή, ούτε καν γύρισε να με κοιτάξει, τουλάχιστον εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο, αλλά ξεκίνησε να κατεβαίνει τις σκάλες που οδηγούσαν σε κάποιο πιο διακριτικό σημείο, ενώ εγώ προσπαθούσα να την προλάβω. Αλλά κι όταν μείναμε μόνοι, δεν με καλωσόρισε με κάποιο ζεστό τρόπο, ή έστω με μια τυπική χειραψία, παρά μου πρότεινε χωρίς πολλά-πολλά να κάνω ένα ντους. Αυτή είναι η μία όψη της Alena, η αρνητική.

Όταν όμως βγήκα από το μπάνιο, η κατάσταση άλλαξε άρδην και το πράγμα πήρε απρόσμενα άριστη (τολμώ να πω) τροπή. Καταρχήν το θέαμα που αντίκρυσα, με την Alena ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι να χαζεύει στη τηλεόραση, φορώντας επιδεικτικά μόνο ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και τίποτα άλλο, ήταν από μόνο του άκρως ξεσηκωτικό. Και η συνέχεια όμως ήταν ακόμα καλύτερη: μόλις ξεκίνησα να την χαϊδεύω και να φιλάω την ευωδιαστή, βελούδινη επιδερμίδα της το παγόβουνο μεταβλήθηκε σε πραγματικό ηφαίστειο! Η απόλυτα φυσική ανταπόκρισή της στη περιποίηση που θέλησα να της προσφέρω με τη γλώσσα μου στα επίμαχα σημεία της, τα λικνίσματα του κορμιού της και κυρίως τα βογγητά της, που όσο περνούσε η ώρα γίνονταν ολοένα και πιο έντονα και συνεχή, με έκαναν να ξεχάσω ό,τι είχε προηγηθεί. Κι επειδή η κοπέλα εκτός από το να παίρνει έχει μάθει και να δίνει, αμέσως μετά θέλησε να μου ανταποδώσει όλα όσα της πρόσφερα, και μάλιστα με ένα τρόπο αργό και βασανιστικό στην αρχή και με μια ιδιαίτερη περιποίηση στα παραπονεμένα μου, με αποτέλεσμα να μη μπορέσω να αντισταθώ στο πειρασμό και να τελειώσω με σπασμούς μέσα στο υπέροχο στόμα της, δίχως να στάξει έστω και μια σταγόνα έξω απ’ αυτό! Ήταν αναμφίβολα μια από τις καλύτερες εμπειρίες αμοιβαίου στοματικού σεξ που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η άλλη όψη της Alena, η θετική.
Μοναδική παραφωνία και ένστασή μου σε όλη αυτή την εμπειρία, που συνεχίστηκε δυστυχώς και στον επόμενο γύρο, το γεγονός ότι ενώ δεχόταν με ευχαρίστηση τα χάδια μου στη κλειτορίδα της και στη γύρω περιοχή, με απέτρεπε με τρόπο κοφτό κάθε φορά που επιχειρούσα να σπρώξω το δάχτυλό μου μέσα στο κόλπο της, όσο για τη πίσω πόρτα δεν το συζητάμε καν. Ποιός ξέρει, ίσως να φοβάται κάποιο αθέλητο τραυματισμό ή μόλυνση, άλλωστε η εμμονή της με τη καθαριότητα μου ήταν γνωστή πολύ προτού τη συναντήσω και σίγουρα δεν μπορώ να την κατηγορήσω γι’ αυτό.
Να αναφέρω επίσης ότι, ενώ στο 1ο γύρο απέφευγε τα γλωσσόφιλα, όποτε το προσπάθησα, χωρίς όμως να γίνω πιεστικός, στο 2ο γύρο ευτυχώς μου έδωσε την ευκαιρία να χαρώ, έστω και με μια δόση τσιγγουνιάς, τα χορταστικά φιλιά της. Η κοπέλα αυτή, όταν θέλει, απλά φιλάει υπέροχα!
Επίσης, επειδή έχω ένα θέμα με τα δάχτυλα που όταν είναι του γούστου μου, μ’ αρέσει να τα «καραμελώνω», στο 2ο γύρο που της ζήτησα να μη φοράει ούτε καν τις γόβες της, μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω πόσο πολύ της αρέσει την ώρα της ερωτικής πράξης να της περιποιείται κανείς ταυτόχρονα τα δάχτυλα των ποδιών της.
Για την ιστορία να αναφέρω τέλος ότι ο γύρος αυτός δεν ολοκληρώθηκε αίσια εκ μέρους μου, πιθανόν λόγω της πολύ περιορισμένης ενασχόλησής μου με το άθλημα το τελευταίο καιρό αλλά και του άγχους μου να μην υπερβώ το χρόνο της συνάντησής μας, σίγουρα όμως όχι επειδή ευθύνεται γιαυτό η Alena, η οποία με τη συμμετοχή της, τα στησίματα του κορμιού της και τις εκφράσεις ηδονής που έπαιρνε το πρόσωπό της, με έκανε για μια ακόμα φορά να νιώσω πόσο τυχερός ήμουν που χαιρόμουν το σεξ με μια τέτοια γυναίκα, οπότε μικρό το κακό. Άλλωστε, ακόμα και με μια φορά, τα γόνατά μου φεύγοντας τα ένιωθα «κομμένα».
Κλείνοντας, να αναφέρω ότι αν η συγκεκριμένη κοπέλα το θελήσει και έχεις φυσικά τα κουράγια να ακολουθήσεις το ρυθμό της, έχει τη δυνατότητα να σε στείλει αδιάβαστο, όμως πιστεύω ότι είτε ηθελημένα είτε αθέλητα, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, «κρατάει» πάντα κάτι ανεκπλήρωτο για να στο προσφέρει την επόμενη φορά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού