Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι ψυχολόγοι λένε πως για κάθε ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα υπάρχει η λύση του ,αρκεί να ανατρέξουμε πίσω στην παιδική μας ηλικία.

Τώρα θα μου πείτε ποιός έχει ψυχολογικά ρε NITRO αν κρίνουμε και από το avatar μια χαρά μας φαίνεσαι,αμ δε.

Οταν ο μεγάλος BABY μου στέλνει sms γράφοντάς μου "καλά μαλάκα δεν πας καλά" τότε σίγουρα έχεις θέμα και πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεσαι.

Ειπα λοιπόν να με ψάξω ενδοσκοπικά να δω τί μου συμβαίνει και μετά να γράψω αυτό το review.

Αφού τα ξεκαθάρισα λοιπόν όλα μέσα μου και είμαι έτοιμος να σας τα πω,ο μόνος μου προβληματισμός τώρα είναι που να postάρω σήμερα .

Στα μασατζίδικα που γαμάς (για LiLY και Ζαna)ή εδώ. Αποφάσισα λοιπόν εδώ αλλά σε ποιά στην (C)πρώην CANDY ή στην Amour? Θα προσπαθίσω να είμαι το δυνατόν περιεκτικότερος και σύντομος:

Οταν ήμουν πιτσιρίκι το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν να σπάω τις κούκλες της αδελφής μου.

Η αδελφή μου ξέρετε είχε συλλογή από αυτές τις πορσελάνινες λευκές κούκλες με τις ξανθές μπούκλες και τα γυριστά ματόκλαδα.

Που ναξερα τότε πως η λαχτάρα μου να σπάσω μία κούκλα της θα έκρυβε μία μεγάλη αλήθεια βαθιά μέσα στην παιδική μου ψυχή που μόνο ένας BABY θα μπορούσε μετά από χρόνια να την δει και να με κάνει και εμένα "δω" και όχι μόνο να κοιτάζω.(τί είπα πάλι ο ποιητής)

Με το που μπήκα στο δωμάτιο αντίκρυσα μπροστά μου το παιδικό μου φετιχ.Μία κούκλα με ξανθιές μπούκλες και ολόλευκη επιδερμίδα και εκείνες τις μεγάλες γυριστές βλεφαρίδες στεκόταν μπροστά μου και μου χαμογελούσε. Η μόνη διαφορά ήταν πως αντί για το μακρύ λευκό φόρεμα εποχής που φορούσαν οι πορσελάνινες αυτή εδώ η δερμάτινη φόραγε ένα φόρεμα σαν αυτό της Σαρλίζ στην διαφήμιση της Martini με ψηλοτάκουνες γόβες.

Το πρόσωπό της κάτι ανάμεσα σε Μαίρυλιν και Σαρλίζ Θερόν (όπως είπα)με έντονα μήλα και σαρκώδη χείλη.

Η εικοσάχρονη επιδερμίδα της μύριζε αφρόλουτρο και τα όχι και πολύ καλά αγγλικά της σε συνδιασμό με το μέτριο του αναστήματος της έδιναν γήινη υπόσταση και την έκαναν να δείχνει λιγότερο εύθραστη.

Εβγαλα από τις τσέπες μου οκτώ κομμάτια chicken nugets που πήρα από τα διπλανα MCDonalds (δεν έβρισκα σούσι στην Ομόνοια sorry BABY)και δύο σοκολάτες που πήρα από μια περιπτερού με 4άρι βυζί φυσικό.

- Ελά πάρε κοτοπουλάκι, της είπα και εκείνη μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε ευγενικά λέγοντάς μου πως θα φάει αργότερα.

- Είναι αλήθεια πως όλα τα κάνεις με προφύλαξη? την ξαναρώτησα κοκκινίζοντας από ντροπή

- Da , μου είπε αλλά μου φάνηκε πως δεν είχε βάλει τελεία.

- OWO με extra δηλαδή δεν κάνεις? συνέχισα παίρνοντας βαθιά ανάσα

- Να σε δώ πρώτα γυμνό, μου είπε και αν μου αρέσεις εντάξειάλλά μόνο πίπα έτσι όχι sex χωρίς.

Αυτό μας έλειπε σκέφτηκα και πήγα για μπάνιο.

- Μα τί κάνεις ακόμα μέσα ,άκουσα μια φωνή να μου φωνάζει και συνήλθα αμέσως αφού είχα απορροφηθεί από τις σκέψεις μου κάτω από το ντους για το τί εννοούσε ο BABY νωρίτερα.

Στο κρεβάτι το απόλυτο θέαμα να βλέπεις το πουλί σου με φόντο αυτό το πρόσωπο να στο ρουφάει υγρά και βασανιστικά και εσύ να σκέφτεσαι τα παιδικά σου χρόνια.

Οταν της άγγιξα την κλειτορίδα ήταν σαν να την διαπέρασε ηλεκρικό ρεύμα και τότε η πίπα έγινε βαθύτερη και υγρή.

Με μία κίνηση της έφερα να κάτσει πάνω μου και πήρα την κλειτορίδα της στο στόμα μου ακούγοντάς την να αναστενάζει δυνατά από την καύλα.

Με την κωλάρα της στο πρόσωπο,τα υπέροχα στήθη της στην κοιλιά μου και το στόματης να με ρουφάει βαθιά προσπάθησα πολύ να μην τελειώσω γρήγορα.

Γύρισα φόρεσα το καπέλο μου και την πήρα στα τέσσερα σηκώνοντας από τους αστραγάλους τα υπέροχα πόδια της που ακόμα φόραγαν τα ψηλοτάκουνα.

Ο κώλος θεϊκός και μωρουδίστικος συνάμα (δεν τον δίνει) σήκωνε χαστούκισμα αλλά ήμαρτον το αγγελούδι να το χτυπήσεις.

Οι ανάσες της γίνονταν κραυγές - αφού το σύστημα είναι μπροστοκίνητο- όταν της έπαιζα με τα δάχτυλά μου την κλειτορίδα της και έτσι την έφερα από πάνω μου να τρίβεται ελεύθερα.

Τα φιλιά της όχι ιδιαίτερα βαθιά (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά στα αρχίδια μου κανονικά αφού το υπόλοιπο θέαμα με αποζημίωνε και με το παραπάνω.

Σε λίγο και αφού είχε τελειώσει 3-4 φορές την άφησα να κατέβει και της τον ξανάδωσα στο στόμα με το σπέρμα να τρέχει επάνω στα κόκκινα χειλάκια της και μέσα στο στόμα της έως τον ουρανίσκο.

Καθήσαμε μετά δίπλα δίπλα στο κρεβάτι βάλαμε στη μέση τα κοτόπουλα και τις σοκολάτες και εγώ με την γλώσσα μου της καθάριζα τα δάχτυλα.Μωρέ και το κώλο της να μου ζητούσε θα της τον καθάριζα και αυτόν ευχαρίστως.



Ντύθηκα αφού ανταλλάξαμε αμοιβαίες φιλοφρονήσεις kai περπατώντας στον διάδρομο ένοιωσα πια απελευθερωμένος και ήρεμος που κατέληξα πως τελικά τις κούκλες της αδελφής μου δεν ήθελα τελικά τότε να της τις σπάω αλλά... να μόνο να τις πηδάω.



Σε ευχαριστώ BABY που με έκανες να βρώ τον χαμένο μου εαυτό.

ΥΓ: Δεν πας καμιά βόλτα και εσύ μπας και βρεις την χαμένη σου αθωότητα?

ΥΓ2: TIPOS βάζω τα ούζα,βάζεις την παρέα?



respect

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
KIWI
Μέλος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού