Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ίσως επειδή ήταν και η πρώτη μου φορά με ct να μην είμαι και ο απόλυτα αντικειμενικός κριτής. άψογη συννενόηση και είχαμε συμφωνήσει από πριν μέσω sms πως δεν θα πάρω πίσω πόρτα.

Η αλήθεια είναι πως όπως είπε και ο NITRO όταν ανοίγει η πόρτα βλέπεις μια πολύ γλυκιά κοπέλα και όχι το σκυλί που βλέπεις στις φωτογραφίες. Γενικά ευχάριστη και ομιλητική και εκεί έκανα φάουλ εγώ αφού έπαιζαν μέχρι και 2 τσιγάρα στα ενδιάμεσα. Μου έδωσε την εντύπωση πως βαριόταν γιατί ναι μεν από γλωσσώφιλα παίρνει άριστα αλλά ήθελε να βγάλει τη βραδιά μόνο με πίπες!!!(άμα την έχεις τη Ρουμανιά πάνω σου όσο και να προσπαθήσεις δεν φέυγει...)

Έλεος κοριτσάκι!!! (σημειωτέον 27 και όχι 25 Μαΐων).Βέβαια δεν έχω παράπονο από πίπα άριστη ακόμα τον έχω στον πάγο γιατί έβγαλε φλόγες... Εντύπωση μου είναι πως είχε βάλει σκοπό να μου τον ξεριζώσει!! Με το ζόρι την κατάφερα να μου βάλει ένα προφυλλακτικό για να κάνουμε ένα γύρο στον οποίο μάλλον αγγαρία έκανε. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι περίεργος αλλά μου φάνηκε απλά διεκπεραιωτική! Αν ήθελα μια πιτσιρίκα να χαζολογήσουμε και να δώσω και ένα στα γρήγορα δεν θα έσκαγα 450... με 450 πάω Βουλγαρία αεροπορικώς, μένω, τρώω και έχω και κάθε βράδύ μια να μου κάνει τα ίδια... Τι να πω; Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να είμουν πιο ικανοποιημένος αλλά οι συνάδελφοι με είχαν προιδεάσει πως κάνει παπάδες ενώ αυτή στον καλόγερο σταμάτησε!!! Πάντως αφήνω ένα ενδεχόμενο να ξαναδοκιμάσω αφού φεύγοντας ξέχασα κάτι προσωπικό στο δωμάτιο και μου έστειλε αμέσως sms να γυρίσω να το πάρω!! (μάλλον δεν ακολουθούσε άλλος πελάτης χεχεχεχε). Ωχ μέγάλη βγήκε η κριτική ... σας αφήνω κάπου εδώ!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
bestathens1972
Μέλος
Εγγραφή:
9 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
2
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού