Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μάλλον στι 12 Φεβρουαρίου που την πήραν οι προλαλήσαντες είχε ωορηξία αλλιώς δεν εξηγήται τόση απόκλιση στην παροχή υπηρεσιών.

Ωφείλω να ομολογήσω πως με το που την είδα στην πόρτα με το ρος baby doll είπα ¨΄βρες καλώς τα παιδιά, κάλώς τα 3-0",αλλά...

Πρόσωπο πολύ καλύτερο από τις φωτο και τα βίντεο που δείχνει εντελώς κοπρίτης, αλλά...

Συμπεριφορά πολύ φιλική με το που μπήκα με καλωσόρισε ,μπου πρόσφερα ένα ποτήρι νερό δε λέω αλλά...

Στο κρεβάτι πολύ πάθος φιλιά,γλώσσες(εμένα μου άρεσε πολύ ο λαιμός της ,μου ερχόταν να την πνίξω)αλλά ... όταν πέρασα στο παρασύνθημα να τσεκάρω αν τελικά τώρα παίζει σε τσόντα ή το αισθάνεται ,έγινε η αποκάλυψη.

Αρχίσαμε τα μη ,μη στον κώλο μου δάχτυλο (δεν είναι ανοιχτός πρέπει να πω όπως διάβασα αλλού, απλά καλοδουλεμένος) δεν είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, ή δεν θέλω τώρα θέλω να μου σκίσει το νιμου, ή είσαι μεγάλος για το κωλαράκι μου, ίσα μωρή γαλότσα που θα με πεις μεγάλο, που κατάπιες ολοόκληρο baby και δεν άνοιξε μύτη ,εγώ σου φάνηκα μεγάλος.

Εντάξει δε λέω τέτοιο φτύσιμο από γκόμενα δεν έχω ξαναφάει ,αλλά τώρα αυτό είναι καλό αφού αισθανόμουν πως είναι show off η όλη φάση τί με φτύνεις μωρή?

Ή το άλλο το κλασικό κάνουμε και καλά τρελά τσιμπούκια αλλά αντί με το χεράκι να κατεβάζουμε εμείς το ανεβάζουμε με συνέπεια να μην έχουμε και πολλά πολλά με το κεφάλι.

Αυτά την μαθαίνουνε στις τσόντες και ήρθε να βρει τους ξελιγωμένους να της τα χώσουν.

Αμ δε ,εγώ την άρχισα στα χαστούκια την ώρα που με τσιμπούκωνε και μάσησε,μετά την βούτηξα από τον λαιμό και ξαναμάσησε, πήγα να της σκίσω το λωκό και μου λέι μη δεν είμαι έτοιμη...

Μωρή ,αν την καύλα που δείχνεις στην μούρη και τα ξεφωνητά σου είναι αληθινά όχι δεν είμαι έτοιμη θα έλεγες ,κάνε μου τον κώλο παρτάλι θα ζητούσες.

Λοιπόν για πήτε μου τώρα σκυλί είναι αυτό ή κοπρίτης που βγήκε παγανιά για κανένα κόκκαλο και μόλις είδε πως στην ταβέρνα προσφέρουνε φιλέτα ,ζητάει και σόδα από πάνω για να τα χωνέψει.

Ασε που το βυζί είναι καλό μόνο το βόρειο ημισφαίριο (γιαυτό προτείνω να μην της βγάζετε το σουτιέν)και τα κωλομάγουλα αδύνατα και με σημαδάκια.

Οκ δε λέω για ένα είναι άριστη (εγώ έφυγα σε 40 λεπτά)αφού το έργο αν το δεις όσο καλό και να είναι αφού εργο είναι θα το δεις καπάκι και δεύτερη παράσταση?



Τελικά αποζημιώθηκα παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής σταμάτησα στο Χριστινάκι με το σκουλαρίκι στην κλειτορίδα και με 100 ευρώπουλα τις πήρα και τις αμυγδαλές και μας άκουσε και όλη η Δάφνη.



Αντε γαμώ την Ρουμανία μου πάλι Κυριακάτικα.

respect

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
KIWI
Μέλος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού