Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι η πρώτη μου κριτική που κάνω αν και έχω πάει με κάποιες τουρίστριες. Γενικά δεν έχω καλή άποψη για το κόστος - όφελος που αποκομίζεις απο αυτές και έχω βρει άλλες πηγές. Πάντως...

Η κοπελίτσα είναι πράγματι αξιόλογη. Απ εμφάνιση κατ΄αρχήν είναι αρκετά καλή. Πρόσωπο μέτριο θα έλεγα αλλα με ωράια μάτια που ισοσταθμίζουν. Σώμα για τα γούστα μου πολύ ωραίο, αδύνατο με μικρά βυζάκια και κόλο ποίημα. Προσοχή δεν ενδείκνυται για βυζολάγνους και αυτούς που προτιμούν τισ γεμάτες. Δεν έχει ίχνος λίπους. Επίσης είναι βαθιά μαυρισμένη, τόσο πολύ που μέχρι για μιγάδα την περνάς, και αυτό είναι sexy.
Είναι ευχάριστος χαρακτήρας, ξέρει κάποια αγγλικά να πεις δυο κουβέντες στα διαλείματα, καθαρή και το δωμάτιο περιποιημένο με πετσετούλα και τα σχετικά (το λέω γιατι άλλες..)
Στο δια ταύτα: φιλάει ωραία και βαθιά. Αφήνει να χαιδεύεις ακόμα και έντοντα όχι όμως δάχτυλο. Πίπα αρκετά καλή και ακούραστη με περιποίηση της γύρω περιοχής. Στο sex συμμετέχει, κινείται, έχει ωραίο τρόπο να κάνει πως της αρέσει χωρίς υπερβολές. Ευκολο-οδήγητη μια και είναι ελαφριά, την γυρίζεις από όλες τις μεριές και δεν λέει όχι. Αρκετά καλή λοιπόν με έφτιαξε αρκετά και μ άρεσε.

Το μόνο κακό είναι οτι την έκλεισα για μια ώρα και έτσι δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω για 2η φόρα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της. Α! και το ξενοδοχείο super.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
SalonicaM
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.735
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού