Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά το προηγούμενο ατυχές ραντεβού μου -είχα γράψει σχετικά- αποφάσισα να ξαναπάω στην Alice.Mε έτρωγε.Η ματιά της ,το βλέμμα της με είχαν τραβήξει και ήθελα να τη ξαναδώ.Εξ άλλου εξολοκλήρου δεν έφταιγε.Της είχαν πεί τέλος χρόνου και φοβισμένη εκτέλεσε (οπερ και αναγνώρισε).Εξ άλλου και ο agent είχε ζητήσει συγνώμη εκ των υστέρων (προσφέροντας και χωρίς πληρωμή συνάντηση - το οποίο δεν χρησιμοποίησα, λόγω εκνευρισμού μου).
Το review ειναι το 2ο που γράφεται,γιατί το 1ο κόπηκε ...γιατί έθιγα το μικρούλη ,φίλο του administrator, Fantom γιά αυτά που έγραφα.
Any fantomay (κατα το anyway)να μη στενοχωρήσω τον επικοινωνιακό μας θεικό.
Η Alice λοιπόν καμια σχέση με τη προηγούμενη.Μέσα στη καλή χαρά και στη καλή κάβλα (ομολογώ ότι το review του θεικού με είχε εγκλωβίσει να τη συναντήσω)
Βλέπεις θεικέ ότι τα μυαλά μας πρέπει νάναι ελεύθερα ,να διαβάζουμε καλά και να μή τη πατάμε (τύπου Zlata που είχε fake φωτο/ νοιώθω υπεύθυνος που δεν το είχα αναφέρει αλλά χωρίς σκοπό.Ίσως είχα παρασυρθεί από το καλό γενικά σερβις της κοντούλας.
Η Alice ΄λοιπόν πολύ καλή.Καλά πηδήματα, καλή πίπα , καλό GFE χωρίς να βγάζει στοιχεία PSE.Τουλάχιστον σε μένα.Ωρίτσα που την ευχαριστήθηκα σε σημείο που μου έφυγε ο χρόνος και δεν ζήτησα κουλούρι παρότι σχεδόν κάθησα μισή ώρα παραπάνω χωρίς να μου ζητήσει τίποτα. Ειναι μιά αναγνώριση καλής συμπεριφοράς γαμώτο...γιατί να μην την αναγνωρίζουμε. Πρέπει να το παίζουμε σκληροί χωρίς λόγο. Ισως είμαι πιό soft από χαρακτήρα....όταν πρέπει γιατί άν διαβαζόταν το review κόπηκε κάποιοι θα γέλαγαν και κάποιοι θα ανάβανε λαμπάκια.Τελος, τέλος μηπως γλυτώσουμε αυτή τη φορά και δεν κοπούμε.(Βαστάω όμως copy του text...γιά...κάθε χρήση)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
pussydoctor
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
245
Likes:
180
Πόντοι:
1.221
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού