Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ψηλή και λεπτή για τα γούστα μου, φίλοι συναγωνιστές! Με δέχτηκε σε ξενοδοχείο πολυτελείας (κανένα πρόβλημα στην είσοδο), "μην ενοχλείτε" στην πόρτα του δωματίου, χτύπησα ακριβώς στην ώρα μου και μου άνοιξε με ένα τζιν σορτσάκι. Ευγενική, έκανα το ντους μου, άφησα τον φάκελο (εξτρα 100αρα για κω...άκι) και ξάπλωσα. Λίγο σπαστική στην αρχή (είχε ανοικτη την τηλεόραση, την έκλεισα) ξάπλωσε με τα κόκκινα εσώρουχα δίπλα μου. Λεπτή, με βυζάκια 34-36 (πολύ μικρά για τα γούστα μου), ξυρισμένη με διαμαντάκι στον αφαλό και κρικάκι πιο κάτω. Αρχίζει γλύψιμο στον πέοντα και ... χτυπάει το κινητό της !!! Ευτυχώς, δεν πρόλαβα να ξενερώσω, είδε την αναπάντητη και το άφησε στην άκρη. Συνέχισε με υγρή και βαθιά πεολειχία, με σχόλια για το φάρδος και την καθαριότητα του ραβδιού μου, και με τα φανταστικά κόκκινα γυαλάκια της να με κοιτάνε στα μάτια (τα δικά της είναι πράσινα και κάνυν τρομερή αντίθεση μετον σκελετό της). Την γύρισα στο γλύψιμο. Καθαρό, μοσχομυριστό γουνάκι, με τον κρίκο να σε γαργαλαει, 69 μετά με πρώτη επίσκεψη στην πίσω πόρτα του παραδείσου (επίσης μοσχοβολιστή). Πήγα να βάλω δάχτυλο στο γουνάκι, μου το τράβηξε (ίσως γιατί ήταν στεγνό) και έβγαλε κρέμα από το συρτάρι. Άλλειψε την περιοχή και με ρώτησε αν ήθελα "κουστουμάκι για τα περαιτέρω".

Στην καταφατική μου απάντηση, μου το φόρεσε, σήκωσε ψηλά τα μήκους 1μ πόδια της και .. την κάρφωσα. Συμμετείχε σε λογικά πλαίσια, στενή αρκετά, τελείωσα γρήγορα.

Ντουσάκι μετά και κουβεντούλα (φοιτήτρια, με επισκέψεις στη ΝΑ Ευρώπη και στην Αγγλία). Μετά γύρισε μπρούμυτα και άρχισε τα βογγητά.

Έλεος φίλοι συναγωνιστές !! Ξάπλωσα ολόκληρος πάνω της, έτριβα το πεολέοντα στα σφιχτά κ...μέρια της, και της ψιθύρισα ότι θα της πάρω το κουφετάκι. Καμια αντίδραση, οπότε της έκανα ένα γλύψιμο φοβερό, και μετά φόρεσα το 2ο κουστουμάκι, έβαλε κρεμούλα και την έστησα στα 4. Εξαιρετική θέα στο τουρλωμένο της, ... και πολύ σφιχτό ! Ναί, προσπάθησα 3 φορές μέχρι να περάσω την πύλη (και βοηθούσε και αυτή με το χέρι και με την ψυχή της - βογγητά). Ειλικρινά, τέτοια τρυπούλα είχα να πάρω πολύ καιρό (μόνο σε παρθένες τη θυμόμουνα). Αργές κινήσεις, νωχελικές, να χωθεί μέχρι μέσα και όμορφο τελείωμα .

Το καλύτερο οθωμανικό των τελευταίων 4 ετών!!! Αλλά, πολύ λεπτή για τα γούστα μου, ψηλή (σίγουρα παίζει power forward) και σχετικά απόμακρη. Το ζιγκλεράκι σίγουρα αξίζει αλλά τα λεφτά ειναι πολλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού