Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δύο ώρες ύστερα από τη συνάντησή μου με το αστρικό πλάσμα που έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε -όχι όσο τακτικά θα θέλαμε- και ψάχνω το mail του Αδάμ μπας & βοηθήσει να ξεχάσω τον Παράδεισο. Κι επειδή αυτός όπως ξέρουμε την πάτησε με την Εύα για καλή τύχη όλων μας, παρηγορήθηκα κουβεντιάζοντας με φίλο συναγωνιστή ώστε να καταλαγιάσουν τα ορμονικά κύματα.
Αμ δε! Η γλυκειά θύελλα σαρώνει στο πέρασμά της κι αδυνατίζει αναμνήσεις κι εμπειρίες που θεωρούσα αξεπέραστες.
Παιδιά, βασάνισα ένα-ένα όλα τα σημεία βαθμολόγησης και όποιο βαθμό & να 'κοβα θα την αδικούσα. Οι επίκαιρες φωτό είναι οι 5 τελευταίες και παρόλο που φαίνονται επαγγελματικές είναι 100% ρεαλιστικές. Τα λαμπερά γατίσια μάτια αστράφτουν κάθε λίγο στα σκιρτήματα μιας ανώτερης ευφυίας. Το στόμα είναι μικρό και τέλειες οι καμπύλες του πάνω χείλους. Χαμόγελο άλλοτε προκλητικό κι άλλοτε περιπαικτικό πάντα υποσχόμενο. Αρα πρόσωπο 10.
Δέρμα ελαστικό κι αρωματισμένο,δε βρήκα χιλιοστό ανάξιο δαγκώματος(όπως & με τη λαμαρίνα θα πούν τα φιλαράκια & μακάρι νά 'χανε δίκιο...). Κάποιοι θα πούν για εφηβικό στήθος και θα θυμίσω -σ'όσους η ηλικία επιτρέπει- το άρωμα και τη γεύση της φράουλας πριν τη φουσκώσουμε στα θερμοκήπια. Λεκάνη δυνατή -τη χρησιμοποεί τέλεια & ευρηματικά σε κάθε περίσταση με κορυφαία συμμετοχή στο γλυφομούνι- με τρισδιάστατες καμπύλες & στην πίσω όψη. Πόδια ατέλειωτα παλιάς εμποδίστριας, γνωρίζει πόσο την κολακεύουν & τα κινεί ασταμάτητα. Σώμα 10.
Είναι προσωπικό μου γούστο αλλά πάντα την εύρισκα με τις σπάνιες γυναίκες που σκέπτονται αντρίκια (γενική συμπεριφορά 10,επικοινωνία 10).
Για τις αγωνιστικές επιδόσεις δε θα σπαταλήσω χωροχρόνο. Συμφωνώ απόλυτα με τους προηγηθέντες συναγωνιστές κι εστιάζω στην απόλυτη ομοφωνία μας.
Σας κούρασα αλλά τ' αξίζει με το παραπάνω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2010
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού