Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 28 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρά τη συμμετόχη μου στην προσπάθεια του όλα 100 αλλιώς στουντιάκι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη συνάντηση με τη Sheila, αφού ουσιαστικά μια συνάντηση μαζί της ήταν και ο λόγος που μπήκα στο club. Το πρακτορείο για ακόμα μια φορά απαράδεκτο στη συνεννόηση. Χρείαστηκε να κάνω το booking 4 φορές και να στείλω άλλα τόσα emails για να κλείσω τελικά 1,5 ώρα, οπότε τώρα που συναντήθηκα και με τη Sheila, από 'μένα θα φάνε μαύρισμα.

Φτάνω, λοιπόν, στο δωμάτιο χτυπάω και μου ανοίγει την πόρτα μια ξανθιά που δε μοίαζει σχεδόν καθόλου στις φωτογραφίες, εκτός ίσως από αυτή με το ροζ, σε φάση που πιστεύω ότι έχω κάνει λάθος. Αφού έφυγε η φίλη της που ήταν στο δωμάτιο και όσο περνούσε ο χρόνος άρχισα να σιγουρεύομαι ότι είμαι με τη σωστή κοπέλα. Πιάνουμε την κουβεντούλα πριν μπω για μπανάκι και την παρατηρώ καλύτερα για να είμαι όσο γίνεται πιο ακριβείς στην περιγραφή. Φορούσε ένα άσπρο πολύ κοντό και κολλητό φόρεμα που δεν την κολάκευε καθόλου καθώς όσο φούσκωνε το στήθος μπροστά τόσο πεταγόταν και ο κώλος πίσω, αλλά το χειρότερο ήταν ότι διέκρινες ξεκάθαρα αυτό που σε μας τους άντρες χαρακτηρίζουν μπυροκοιλιά. Δήλωσε 28 αλλά πιο πολύ για καλοδιατηρημένο MILF την περνάς παρά για κάτω των 30.

Κάνω μπανάκι και με το που βγαίνω πετάει τα ρούχα τις, μου τραβάει την πετσέτα και με αρχίζει στα φιλιά σε όλο το σώμα για αρκετή ώρα πριν αρχίσει να ασχολείται με τα @. Στο κάπνισμα πήρα ακρετά καλό βαθμός αφού στο μόνο που υστερούσε ήταν στην ένταση που θα έπρεπε να βγάλει λόγω PSE που είχα ζητήσει. Γενικά το όλο σκηνικό κύλησε σε πολύ ήπιων τόνων παιχνίδι, αφού κι εγώ δεν είναι ιδιαίτερα δυναμικός τύπος και φοβούμουνα μη χαλάσω το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί αν ζητούσα να βγάλει την πορνοστάρ που κάποτε έκρυβε μέσα της. Γενικά ήταν πρόθυμη να κάνει ότι της πω, χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες ιδιαίτερα, αλλά τα στησίματά της με τρέλαναν, όπως και οι βυζάρες της και παραλίγο να μου ξεφύγει η αντιαισθητική εικόνα της κοιλιάς της που κρεμόταν ψιλοζαρωμένη. Μάλλον έχασε κάποια κιλά γρήγορα χωρίς να φροντίσει να γυμνάζεται κιόλας. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και ο δεύτερος γύρος ο οποίος ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία.

Στο ημίχρονο η επικοινωνία ήταν πολύ εύκολη, αλλά μου την έδωσε που για αρκετή ώρα σχολίαζε της συναθλήτριές της, γιατί όλη την ώρα γκρινιάζουν. Πάντως έλεγε ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι για να έχουν πολλά ραντεβού όπως εκείνη δε χρειάζεται μόνο η ομορφία αλλά και να είναι συνειδητοποιήμενες σε αυτό που κάνουν και να φροντίζουν να είναι καλές και στις υπηρεσίες που προσφέρουν, πράγμα που οφείλω να ομολογήσω ότι η ίδια κάνει.

Συνοψίζοντας πέρασα ένα χαλαρό και όμορφο πρωινό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει, ακόμα κι αν δε βρισκόμασταν σε περίοδο κρίσης. Αυτό που πληρώνουμε είναι το γεγονός ότι υπήρξε πορνοστάρ και το πλούσιο και φυσικό στήθος. Οι υπηρεσίες που δεν τηρήθαν ήταν η PSE που όταν κάποια στιγμή το ψιλοανέφερα έκανε την κινεζούλα. Η κ@@λα που είχα να τη συναντήσω μου πέρασε και δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να θέλω ξανά συνάντηση, αφού μέχρι να τα καταφέρω να τη συναντήσω, συνευρέθηκα με πιο φρέσκιες ανώνυμες κορασίδες με τις ίδιες, καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2010
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού