Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 27 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κάνοντας ταμείο τώρα με την οικονομική κρίση διαπίστωσα ότι έχω αφήσει κάποιες συναντήσεις ασχολίαστες και αφού βρήκα χρόνο είπα να επανορθώσω.

Η Lindi ήταν, με εμένα, το πιο "σκληρά" εργαζόμενο ct μέχρι σήμερα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο με υποδέχτηκε σαν να γνωριζόμαστε από παλιά και με πολύ κομψό και συνάμα προκλητικό ντύσιμο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι λιγότερο από μια δεκαετία μεγαλύτερη και φαίνεται στο σπασμένο δέρμα της όποτε λυγίζει, αλλά το μαύρισμα βοηθάει να μην είναι τόσο εμφανές. Είναι πράγματι πολύ μικροκαμωμένη, με σφιχτό σώμα, τις σωστές καμπύλες και μεγαλό ψιλοσκληρό στήθος (εννοείται όχι φυσικό).

Μετά το μπανάκι με περίμενε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα και χωρίς να πολλά πολλά με άρχισε στα φιλιά και το γλύψιμο. Ως αρκετά έμπειρη από όσο μπορώ να φανταστώ η πίπα της ήταν βαθιά, υγρή, χωρίς ιδιαίτερη χρήση των χεριών και βασανιστικά αργή. Στη συνέχεια καβάλημα κι εναλλαγή στάσεων με δική της πρωτοβουλία με κατάθεση στο στρουμπουλό και μαλακό κωλαράκι της. Μπανάκι ξανά, σύντομο social time και μου ορμάει ξανά για το δεύτερο γύρο με την ίδια ανυψωτική διάθεση και δεύτερη κατάθεση ξανά στο σώμα, γιατί extra για cim αρνούμαι να πληρώσω.

Η γενική εικόνα είναι θετικότατη με κάποιες ατέλειες που γιακάποιον άλλο θα μοπρούσαν να αποτελέσουν σοβαρά μειονεκτήματα. Παρά την προσπάθεια και από μέρους μου να υγρανθεί, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή η ίδια έχει κάποιο "κόλλημα" και χρησιμοποιούσε gel με άρωμα φράουλα σαν το tatoo της. Στα αρνητικά της και η κραυγές που βγάζει για να σε πείσει ότι το ευχαριστίεται αλλά ώρες ώρες είναι σαν να τσιρίζει. Δε θα τη χαρακτήριζα VFM γιατί οι ήδη τσιμπημένες τιμές τις αν διατηρηθούν αυτή την περίοδο είναι πολύ υψηλές και να μεν περνάς καλά αλλά δεν πιστεύω ότι είναι το κάτι τόσο εξαιρετικό.

Όσο για το πρακτορείο, αφού αρχικά με έστειλαν σε λάθος δωμάτιο αποφάσισαν ότι για 90λεπτο έπρεπε να πληρώσω 350, αντί για 325 που ήταν το μισό αν το υπολογίσεις, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση νωρίτερα, αλλά με συνεννόηση κατά την ώρα της συνάντησης με sms.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2009
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού