Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ένας φίλος γερμανοτραφής μου είχε πει κάποτε την εξής κουβέντα: Οι Γερμανοί την Μ5 της BMW την αποκαλούν "λύκο με προβιά πρόβατου". Ότι δηλ. πρόκειται για ένα "αγρίμι" καμουφλαρισμένο με τη προβιά ενός άκακου ζώου, που άμα αποφασίσει να δείξει τα δόντια του, δεν γλυτώνεις, είσαι χαμένος από χέρι. Ε, σε αναλογία, αυτό είναι και η κοπέλα που συνάντησα επιτέλους σήμερα, η περίφημη Morgan.
Όταν την έβλεπα στις φωτό ειλικρινά δεν καταλάβαινα γιατί έχει τόσο μεγάλη φήμη. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο ένιωσα, όταν τη πρωτοαντίκρισα από κοντά για πρώτη φορά, ίσως επειδή υποχρεώθηκε να με υποδεχθεί εκτός δωματίου της με αμφίεση συνηθισμένη, μη φορώντας δηλ. ρούχα πιο προκλητικά (της "δουλειάς"), προκειμένου να παρακάμψει το πρόβλημα της απαγόρευσης πρόσβασης των επισκεπτών στους ορόφους του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένει. Η πρώτη μου εντύπωση λοιπόν ήταν ότι πρόκειται για μια ψηλή και εμφανίσιμη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι πάνω της που να κάνει τη διαφορά. Όπως ακριβώς και η Μ5, που αν δεν τη προσέξεις καλά, νομίζεις ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη BMW της σειράς 5.
Έλα όμως που τα φαινόμενα απατούν καμμιά φορά. Το "πράγμα" ξεκίνησε να δείχνει τις κρυφές του χάρες (τα "δόντια" του δηλαδή) με το καλημέρα, μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο και γδύθηκε αφήνοντας πάνω της μόνο το σκούρο, δαντελωτό σλιπάκι που φορούσε, οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσω τη θέα μιάς χυμώδους και εντυπωσιακής για τα γούστα μου γυναίκας με ένα αρμονικά καμπυλωτό κορμί, με πλούσιο φυσικό στήθος που το κοσμούν οι γνωστές ατίθασες και προκλητικές ρόγες του, που δεν χρειάστηκαν καν πιπίλισμα για να τεντωθούν με αναίδεια προς το μέρος μου.
Εντάξει, μπορεί σιγά – σιγά να οδεύει ηλικιακά προς τα πρώτα –άντα και αυτό να έχει αρχίσει στις λεπτομέρειες να της φαίνεται, όμως η Morgan διαθέτει ένα κορμί που κυριολεκτικά ξεχειλίζει από θηλυκότητα και ζεστασιά.
Και όταν αυτό το κορμί μπει στον αγώνα, και όπως πολύ σωστά έγραψε ο Τρες αρχίσει να ανεβάζει στροφές, ε τότε απλά εύχεσαι να "αντέξεις" όσο μπορείς περισσότερο, ώστε το "ταξίδι" μαζί της να κρατήσει όσο γίνεται παραπάνω. Γιατί όσο περισσότερο βαστάς, τόσο περισσότερες στροφές ανεβάζει και ο δικός της κινητήρας. Λες και δεν υπάρχει κόφτης στο μοτέρ αυτό.
Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις αγωνιστικές επιδόσεις της κυρίας, άλλωστε είναι γνωστές από άλλες κριτικές, απλά θα πω ότι προσφέρει "τα πάντα όλα" χωρίς "μα και μου", με απόλυτη φυσικότητα και προθυμία και χωρίς να προσπαθεί να σε "κλέψει" σε υπηρεσίες, γιατί πολύ απλά ευχαριστιέται το σεξ σε ΟΛΕΣ του τις εκφάνσεις (πλην s-m και άλλων συναφών extreme καταστάσεων) και αυτό της φαίνεται. Μοναδικό της ψεγάδι, για να μη λέω μόνο τα καλά της για τις επιδόσεις της, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου οι αντιδράσεις της ήταν προσποιητές, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό, πράγμα το οποίο προς τιμήν της το παραδέχθηκε μετά. Αντίθετα, οι αντιδράσεις της στο στοματικό σεξ που απολαύσαμε και οι δύο μας εξίσου και στους 2 γύρους ήταν γνήσιες και απόλυτα φυσικές.
Για να ολοκληρώσω δε την εικόνα, ήταν ίσως η 1η φορά που ενώ ήθελα να πάω και για 3ο γύρο, γιατί ποιός τυφλός δεν θέλει να δει το φως του, εντούτοις περνούσα τόσο καλά ξαπλωμένος πλάι της στο υπόλοιπο του χρόνου που απέμενε, που δεν με πείραξε (και πολύ) που αυτό τελικά δεν συνέβη. Ίσως γιατί ήταν η 1η φορά που έφυγα λέγοντας μέσα μου «ωραίο το σεξ, αλλά δεν πρέπει να καταντάει και αυτοσκοπός».
Και αυτό γιατί πέρα από τις αγωνιστικές της αρετές, η Morgan με τη φιλική, ζεστή και ανθρώπινη συμπεριφορά της, διαθέτει και το χάρισμα να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει. Στο τέλος δηλαδή φεύγεις από το δωμάτιο νιώθοντας μεν τα πόδια σου βαριά αλλά ταυτόχρονα "γεμάτος" και "ανανεωμένος".
Παρ’ όλες όμως τις αδιαμφισβήτητες αρετές της, τη Morgan τη βαθμολογώ με 8 στη σχέση απόδοσης/τιμής, μόνο και μόνο γιατί στους αβέβαιους (για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον) καιρούς που ζούμε το κόστος μιας συνάντησης μαζί της είναι αρκετά υψηλό, όχι ότι δεν σου γυρίζει πίσω τα χρήματα που ζητάει με τη ποιότητα και τη γκάμα των "υπηρεσιών" της, αλλά γιατί σίγουρα υπάρχουν στην αγορά και πιο οικονομικές λύσεις απ’ αυτήν, που άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο τιμούν τα χρήματα που παίρνουν από τον πελάτη τους. Ίσως αν οι τιμές της ήταν στα 250/1 ώρα και στα 400/2 ώρες θα ήταν τότε κατ’ εμέ το απόλυτο VFM.
Όμως ακόμα κι έτσι, όπως το να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να οδηγήσει το θηρίο που κρύβει μέσα της μια M5 είναι μια πολυτέλεια και μια αξέχαστη εμπειρία, έτσι ακριβώς είναι και το να συναντάς, έστω αραιά και που, αν δεν μπορείς παραπάνω, μια έσκορτ του επιπέδου της Morgan.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού