Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν μπορώ πραγματικά να πώ κάτι για υπερβολές συναγωνιστών καθώς η συγκεκριμένη σου δίνει το κίνητρο να υπερβάλεις με την περίσια εμπειρία της και τέχνη στο κρεβάτι.

Αν είχα γράψει κριτική αμέσως μετά από την κάθε φορά που την συναντώ ίσως και εγώ ήμουν υπερβολικός αλλά τώρα που από την ημέρα της τελευταίας μας συνάντησης έχω πηδήξει αρκετά μουνάκια ΣΧΕΔΟΝ μισή τιμή θα είμαι αντικειμενικός..

Ναι είναι γυναικάρα... θα την δεις στο δρόμο και αν οδηγάς θα προκαλέσεις ατύχημα, ναί παίρνει πρωτοβουλίες και πιάνει το σφυγμό της προτίμισης σου χωρίς να χρειάζεται να κουβεντιάσεις από πριν τι σου αρέσει και τι όχι, ναι θα σου κάνει κόλπα που επιπλα/πιτσιρίκες δεν τα έχουν ακόμα φανταστεί πως υπάρχουν κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά αυτομάτως όταν η τιμή είναι σε τέτοια επίπεδα πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε και τις λεπτομέριες όπως τα χεράκια της που αρχίζουν να φανερώνουν την ηλικία της και το δέρμα τις που όταν ιδρώσει και η μπόντυλότιον εξαφανιστεί είναι τραχύ στην υφή. Θα μου πείτε τώρα από που βρήκα να πιαστώ????

Εμ όταν δίνω 600 για δύο ώρες εκ των οποιών 30 λεπτά είναι κουβέντα, μπανάκι και ντύσιμο/γδύσιμο πρέπει να πώ και κάτι αρνητικό..

Αυτή είναι η γνώμη μου πάντα και πιστεύω να είναι σεβαστή επειδή δεν παρασύρθηκα και εγώ γράφοντας ουααααααααααααου και άλλα διάφορα για την καταπληκτική αυτή μουνάρα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
600
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού