Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 25 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βαρίεμαι πραγματικά να αιτιολογήσω το κάθε νούμερο γιατί στη συγκεκριμένη συνάντηση οφείλω να ομολογήσω πώς ενθουσιάστηκα από την τόσο κραυγαλαία προσποιητη συμπεριφορά της.

Εμφάνιση οκ αλλά όχι για 300.... Πορν στάρ λέμε άρα θα το δουλεύε καλά και θα τα τιμάει σε αυτό το κομμάτι. Μπαίνοντας λοιπόν στο τρυπάκι του ηθοποιού και εγώ της λέω να στηθεί στα 4 έτσι ώστε όταν θα βγώ από το μπάνιο να ξεκινήσω αμέσως σφυροκόπημα.. Ήμουν μπρουτάλ δεν λέω αλλά όταν με κεφαλαία γράμματα βλέπω τον τίτλο ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ στο προφίλ της έτσι θα πράξω.

Βγαίνω από το ντούς και χωρίς κάν να της τον δώσω στο στόμα πάω να τον βάλω μέσα της... Ε τι να πώ... μπήκε λες και πέταξα κουβά σε πηγάδι 5πλάσιας διαμέτρου και σε κάθε αερογάμοχτύπημα λόγο τόνου gel που έκανα πέταγε κραυγές δήθεν πόνου! Τι να συνεχίσω λοιπόν να κάνω τώρα που ήταν σαν να πηδάω αέρα??? την γυρνάω κανονικά και βγάζοντας την καπότα τις των βάζω όλο στο στόμα μέχρι το λαρύγγι... με άψογη τεχνική με σπρώχνει γιατί είχα πάρει φόρα να προταγωνιστήσω στην επόμενη ταινιά της.

Ξαναβάζω καπότα και της λέω να ανεβεί από πάνω ελπίζοντας πως το τζελ θα έχει αποροφηθεί ή εξατμιστεί καθώς ενώ την πίπωνα είχα το χέρι της συνεχώς σπρωγμένο στο μουνί της παροτρύνοντάς την να το τρίβει.

Rodeo λοιπόν για κανά δεκάλεπτο με κραυγές πάλι ψεύτικης καύλας. Μπορώ να πώ οτί μπορείς άνετα να το ευχαριστηθείς εάν δεν δώσεις καθόλου σημασία στις εκφράσεις κοπώσεως και βαρεμάρας που καταδιαστήματα της ξεφεύγουν καθώς η "προβολή" είναι λαιβ και δεν περιλαμβάνει μοντάζ όπως στις ταινιούλες της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού