Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ξαναέγραφα κριτική τόσο σύντομα για καμμία κοπέλα.

Τώρα άν κάποιοι θεωρούν ότι κάνω promotion κακό του κεφαλιού τους κάνουν, γιατί δεν είμαι αυτός που την πρωτοανακάλυψε και προώθησε, το ζήτημα δεν με ενδιαφέρει και ούτε με απασχολεί. Επειδή είμαι σχετικά νέος γράφοντας κριτικές προσπαθώ με την βαθμολογία μου εδώ απλά να διορθώσω προς το καλύτερο την γενικότερη εικόνα που μέχρι τώρα έχει διαμορφωθεί για την κοπέλα, νομίζω δηλαδή ότι λόγω του ότι δεν είχα συμπληρώσει 5 κριτικές με την περασμένη μου δεν την βοήθησα και τόσο.

Στο κυρίως θέμα τώρα συναντηθήκαμε ξανά σε διαφορετικό ξενοδοχείο ένα αρκετά ζεστό μεσημέρι της 3ης βδομάδας του Απρίλη που πέρασε. Ευτυχώς παρήγγειλα στην reception και νερό και αναψυκτικό και κρασί και αξιοποιήθηκαν στο έπακρο.
Εγγλέζα στο ραντεβού της ήρθε πάλι ίσως και λίγο νωρίτερα απο ότι περίμενα. Μπήκαμε μαζί για τζακουζάκι όπου και εκτίμησε δεόντως το αφρόλουτρο και το σαμπουάν που της προσέφερα αφού φρόντισα να εμπλουτίσω τις έτσι και αλλιώς πάντα φτωχές επιλογές των fuck hotels. Στο προκείμενο τα προκαταρκτικά μας κράτησαν σχετικά πολύ όπως και ήθελα με αποτέλεσμα να επέλθει ο πρώτος οργασμός μου λίγο μετά την 1 ώρα ένας οργασμός που άν έπρεπε να τον βαθμολογήσω θα ήταν της τάξης του 8,5 - 9 με άριστα το 10.

Ακολουθεί μπανάκι πάλι και μικρό διάλλειμα με λίγη κουβεντούλα. Εν'τώ μεταξύ αναρωτιέμαι άν θα πρέπει να επιδώξω επόμενο γύρο μετά απο τόσο έντονη πρώτη φορά όμως η μικρή μου Λεττόνα μάγισσα δεν κρατιέται και ξαναχυμά επάνω μου όπως χυμά το αρπακτικό πάνω στο ανυπεράσπιστο θύμα που ετοιμάζεται να το καταβροχθίσει για να ικανοποιήσει την ακόρεστη πείνα και δίψα του. Αν και μας μένει λιγότερος της μισής ώρας χρόνος το θηρίο με φέρνει σε ένα οργασμό που όμοιο του μου έχουν χαρίσει μόνον 1-2 μόνον γυναίκες στην μέχρι τώρα ζωή μου. Το σιγανό μου βογκητό έγινε τόσο μεγάλη κραυγή που αμφιβάλλω άν δεν ακούστηκα απο την reception μέχρι και τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.
Μετά απο τέτοια εμπειρία πώς να μην τις κάνω και ένα δώρο αποκλειστικά γυναικείας χρήσης και ικανοποίησης γυναικείας φιλαρέσκειας σε τέτοια κοπέλα;

Φαίνεται πως απέχω μακράν της αντίστοιχης νοοτροπίας συναγωνιστών που και βλέπουν υποτιμητικά κοπέλες του είδους και ούτε καφέ δεν θα γύρναγαν να κεράσουν αυτές τις κοπέλες πόσο μάλλον να κάνουν ένα τέτοιο δώρο (δείτε αντίστοιχα thread για το επάγγελμα και άν κάνουν δωράκια) πάνταμε με μέτρο βέβαια μην τρελαθούμε. Παρεπιμπτόντως δεν είμαι φραγκάτος αλλά η αναζήτηση πιά στο διαδίκτυο μου έχει αποδώσει μέχρι τώρα τέτοιες χρυσές ευκαιρίες σαν αυτό το δώρο σε εξευτελιστικές σχεδόν τιμές. Πολύ γρήγορα πιά κάνει ντουζάκι και ντύνεται.
Το τηλέφωνο της έχει χτυπήσει πιά τουλάχιστον 4 φορές απο τον ταξιτζή που την μεταφέρει, όταν κάνοντας μου πλάκα πιά ότι ήρθε η ώρα που κανένας δεν θέλει να έρθει της δίνω το δωράκι της και την αποχαιρετώ με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

Σε τέτοιο άψογο επαγγελματισμό πώς κάποιος να γυρίσει την πλάτη του;

Επειδή το σύστημα δεν μου δίνει ακόμα την δυνατότητα για καλύτερη βαθμολογία να τι θα της έβαζα:

Εμφάνιση (πρόσωπο) : 8
Εμφάνιση (σώμα) : 8,5 Αυτή η βελούδινη υφή του δέρματος της κολάζει όχι άγιο άλλα την Αγία Τριάδα και η απίστευτη μέση-κωλάρα-γοφοί της είναι πακέτο που δεν έχω ξαναδεί πουθενά.
Γενική συμπεριφορά : Χαλαρά 10 Προσπαθεί να σε ικανοποιεί ακόμα περισσότερο όλο και περισσότερο.
Επικοινωνία : 9 Εδώ ίσως χάνει λίγο απο τα αγγλικά που της εκσφενδόνιζα με ασύλληπτη ταχύτητα αλλά δε γενικές γραμμές είναι έξυπνη και πιάνει το γενικό νόημα.
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή : 10 και εδώ χαλαρά.
Σχέση απόδοσης/τιμής : 9 Με το επιχείρημα ότι δεν υπερβάλλω τις κόβω εσκεμμένα 0,5 με 1 βαθμό για αντικειμενικότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού