Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 25 10
Citytours
43284
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
επειδη ειναι η πρωτη μου κριτικη δεν με αφηνουν να χρησιμοποιησω τις ανωτερες βαθμολογιες..αν και η αngelica..το αξιζει με το παραπανω.συναντηση σε γνωστο ξενοδοχειο της πολης,με υποδεχετε με ενα απιστευτο κοντο sexy..φορεμα..αν και ημουν απο τα τελευταια ραντεβου της,την τελευταια της μερα,με υποδεχτηκε γεματη ενεργεια και ορεξη,ηταν πολυ περιποιητικη κ πολυ φιλικη,καμμια σχεση με καποια πραγματα που ειχαν γραφτει για εκεινη..μπαινω για ντουζακι...και με το που βγαινω...με περιμενε με ναζι στο κρεββατι..φοβερο dfk..thn εγλειψα παντου...(η πρωτη φορα που το κανω σε κοπελα city tour,γιατι η κοπελα μου το εβγαλε,και ηταν πεντακαθαρη,οπως και ολος της ο χωρος,πραγμα συν για εμενα πολυ)και αρχιζει το τσιμπουκι...εκει εχασα την μπαλα,η απολυτη καυλα...τελειο τσιμπουκι...επειδη θα εχυνα...την γυρισα στα 4..οπου με θεα την κορμαρα της τα εδωσα ολα..μετα ντουζακι αραγμα,μ εκανε μασαζακι...κ συνειδητοποιησα οτι ειναι με το απολυτο gfe k pse σε ενα...!το καλυτερο μιτινγ που ειχα ποτε και περιμενω με ανυπομονησια..να ξαναγινει..για εμενα αν μου επιτρεποτανε..θα εβαζα 10 καθαρο....,baby you are simply the best...in everything..kisses giannis
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν