Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το χθεσινό ραντεβού μου με τη Layma, τη "ντίβα" του πρακτορείου της, πήγε καλά μέχρι ένα σημείο, όχι σούπερ, αλλά καλά, αλλά στο τέλος ξεμείναμε από καύσιμα. Οπότε η συνάντηση δεν είχε αίσιο τέλος. Θα μου πείτε, άμα εσύ μένεις από καύσιμα, ευθύνεται η κοπέλα γι’ αυτό; Θα εξηγήσω παρακάτω.
Κατ’ αρχήν με υποδέχθηκε πολύ απλά ντυμένη, αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά, καμμία σχέση με τις φωτό, πράγμα το οποίο δεν με χάλασε, αντίθετα με έκανε να σκεφτώ ότι έτσι μου έδινε τη δυνατότητα να τη γνωρίσω έτσι όπως είναι πραγματικά, κι όχι φτιασιδωμένη. Αντίθετα με χάλασε λίγο η σχετική ακαταστασία που επικρατούσε στο δωμάτιό της, το οποίο θεωρώ ότι είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τον πελάτη της.
Δεύτερον, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, όπως αναφέρω και στο τίτλο της κριτικής μου, η κοπέλα εμφανισιακά σκίζει, είναι δηλ. στο 110% του γούστου μου για τρελλά γαμήσια, δεν είναι δηλ. απλά μια όμορφη γυναίκα, είναι η γυναίκα-μούναρος, που ακόμα και μετά τον αγώνα, την ώρα που ντυνόμουν για να φύγω, δεν χόρταινα να την κοιτάζω, έτσι όπως στεκόταν ολόγυμνη μπροστά στη μπαλκονόπορτα του δωματίου της. Κι ας μην είχα το πλέον επιτυχημένο meeting μαζί της λίγο πριν.
Κατά τη γνώμη μου, συγκρίνοντάς την με άλλες ξεχωριστές παρουσίες του χώρου, είναι εμφανισιακά καλύτερη ΚΑΙ από τη Martina/Vasilisa ΚΑΙ από την Elite Emily ΚΑΙ από τη LauraXX, και εφάμιλη της Vanessa LL, η οποία από τη Layma υστερεί λόγω προσωρινής έλλειψης μερικών κιλών στο σώμα αλλά υπερτερεί σε class στο πρόσωπο.
Όμως, σε αντίθεση με όλα αυτά, στις "υπηρεσίες" της η Layma ήταν λίγο χλιαρή, όχι κρύα αλλά χλιαρή, δεν ήταν δηλ. ανάλογη των υψηλών προσδοκιών που καλλιεργούνται μόλις τη δει κάποιος, ίσως γιατί ξέρει πόση πέραση έχει στον αντρικό πληθυσμό κι επαναπαύεται σ’ αυτό.
Ήταν δηλ. λίγο του "μη δεν θέλω", ιδιαίτερα στη στοματική "περιποίηση" και τη δακτυλοσκόπηση του νινακιού της (παρεμπιπτόντως δεν ήταν το πιο καλοσχηματισμένο που έχω δει), σε αντίθεση με τη πίσω πόρτα της, που επίσης έδειχνε αρκετά "ταλαιπωρημένη", και που όμως κατά περίεργο τρόπο σε άφηνε ελεγχόμενα να την πειράξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, για να μη πω ότι της άρεσε κιόλας. Ήταν επίσης λίγο του στήνομαι ωραία, αλλά δεν κάνω και καμμιά ιδιαίτερη προσπάθεια να σε ανάψω, πέραν της πίπας που εντάξει μια χαρά ήταν, αλλά έχω βιώσει και καλύτερες από άλλες συναδέλφους της μέχρι σήμερα. Και μόνο επειδή εγώ της το ζήτησα, ασχολήθηκε και λίγο με τα "παραπονεμένα" μου, αλλιώς ...
Κι έτσι όλο αυτό το σκηνικό που περιέγραψα παραπάνω μπορεί να μην επηρέασε ιδιαίτερα τα πράγματα στο 1ο γύρο, που ολοκληρώθηκε εύκολα, ευχάριστα και σε λογικά χρονικά πλαίσια. Όμως στο 2ο γύρο, που ξεκίνησε πολύ δυναμικά και διάρκεσε και αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να της δοθεί η ευκαιρία να μπει έτσι κι εκείνη στο παιχνίδι και να δείξει ότι το ευχαριστιέται κιόλας, στο τέλος μείναμε από καύσιμα. Και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στη παθητική, ή έστω στην όχι ιδιαίτερα ενεργητική συμμετοχή της Layma στη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο, ναι μεν συμμετείχε, αλλά χωρίς να "ιδρώνει τη φανέλα". Απλά, είχε στηθεί στα 4, όπου το θέαμα είναι ομολογουμένως κορυφαίο, και περίμενε από ένα σημείο και μετά τη στιγμή που θα τελείωνα. Κι όταν είδα ότι το ποθούμενο δεν ερχόταν και, όπως ήταν φυσικό, της ζήτησα να αλλάξουμε στάση, μου δήλωσε ότι σε 20 λεπτά (!) θα πρέπει να δεχθεί τον επόμενο πελάτη της, οπότε εκεί τελειώσαν όλα: όσο και να το ήθελα, τη γραμμή του τερματισμού δεν κατάφερα να τη περάσω, ούτε καν να τη πλησιάσω, με το άγχος που ένιωθα. Ενώ όλες οι κοπέλες που ανέφερα παραπάνω, και δεν είναι οι μόνες, ήταν πολύ πιο ενεργητικές κι εργατικές από τη Layma και με βοήθησαν να πετύχω το γκολ, έστω και στις καθυστερήσεις, πριν όμως από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Για να κλείσω λοιπόν τη κριτική μου, τη Layma θα την ξανάβλεπα μόνο αν ήμουν πολύ φορτσάτος και σίγουρος για τις αντοχές μου, χωρίς να ποντάρω δηλ. στη δική της συνδρομή, γνωρίζοντας πλέον ότι όσο υπερτερεί σε εμφάνιση από πολλές άλλες έσκορτς, υπολείπεται σε υπηρεσίες.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού