Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχοντας διαβάσει τόσα πολλά κολακευτικά σχόλια για την Vanessa, δεν υπήρχε ουσιαστικά περιθώριο για μένα να μην επιχειρήσω να την συναντήσω, με το που ανακοινώθηκε κι επίσημα το τουρ της, κι ας είχα άλλα σχέδια για αυτήν την εβδομάδα, τα οποία φυσικά μπήκαν στις καλένδες.
Η συνεννόηση με το πρακτορείο της ήταν άμεση, αξιόπιστη κι επαγγελματική, όπως κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει με όλα τα πρακτορεία. Το ξενοδοχείο κεντρικότατο και πολυτελές, όχι τσιγκουνιές, και το δωμάτιο, για να ολοκληρώσω τα "τεχνικά χαρακτηριστικά" της συνάντησης, άνετο αλλά όχι κάτι το υπερβολικό.
Πάμε τώρα στο προκείμενο:
Η Vanessa, με υποδέχθηκε αρχικά κάπως συγκρατημένα κι επιφυλακτικά, όπως είναι άλλωστε φυσικό για 1η συνάντηση. Στη πορεία όμως, χάρη στη καλή μου διάθεση απέναντί της και την πρόθεσή μου να μη βιάσω τα πράγματα, αλλά να τ’ αφήσω να κυλήσουν (όσο γινόταν βέβαια) πιο φυσικά, η κοπέλα χαλάρωσε, έγινε πιο φιλική απέναντί μου, το βλέμμα της, για το οποίο κάνω ειδική αναφορά παρακάτω, "μαλάκωσε" και η φωνή της που στην αρχή ήταν λίγο στριγγή γλύκανε.
Θέλω να επιμείνω σ’ αυτό το σημείο, γιατί πιστεύω ότι όσο όμορφη και επαγγελματίας να είναι, που είναι και θα εξηγήσω παρακάτω με ποιό τρόπο, το κλειδί για να περάσει κανείς καλά μαζί της και ενδεχομένως και αυτή επίσης, είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω: η "εγκεφαλική" προσέγγισή της, τόσο στην αρχή της συνάντησης όσο και στα ενδιάμεσα του παιχνιδιού, ώστε να σπάσει ο πάγος και να μειωθούν οι αποστάσεις. Γιατί η συγκεκριμένη έχει επίγνωση της ομορφιάς της και του πόση πέραση έχει στους άντρες, και δεν έχει κάποιο λόγο να πασχίσει να σε κερδίσει, πέραν από τον επαγγελματισμό της, που όμως αυτός από μόνος του δεν φθάνει για να περάσεις μαζί της πολύ καλά.
Τώρα, για το παρουσιαστικό της λίγο πολύ έχουν ειπωθεί τα πιό πολλά από άλλους συμπαίκτες που είχαν τη χαρά να την δοκιμάσουν παλαιότερα, οπότε δεν θα αναφερθώ ξανά για να μην κουράσω. Άλλωστε μιλάνε οι φωτογραφίες της από μόνες τους. Ειδική μνεία θα κάνω μόνο στα εξής:
Ότι στη πραγματικότητα είναι λιγότερο ψηλή απ’ αυτό που σε κάνουν να πιστέψεις οι φωτογραφίες, τείνει δηλ. προς το μεσαίο αλλά όχι και στο μινιόν υψομετρικά. Ότι όντως θα την κολάκευαν λίγα κιλά παραπάνω, τα οποία πιστεύω ότι σύντομα θα επανέλθουν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει πολύ όμορφο κορμί ακόμα και τώρα. Απλά δεν προτείνεται σε λάτρεις των γυναικών που τις θέλουν λίγο πιο ζουμερές (ή αλλιώς "μπαμπάτσικες", όπως τις λέτε εκεί πάνω). Ότι έχει το ιδανικό (για τα γούστα μου) "πειραγμένο" στήθος, τόσο σε όψη όσο και σε μέγεθος και αφή, αλλά με "τεμπέλικες" (εύστοχος χαρακτηρισμός φίλου συναθλητή) ρόγες. Ότι έχει πανέμορφα και πολύ περιποιημένα δάχτυλα, και ποδιών και χεριών, για τους λάτρεις του είδους. Και βέβαια ότι έχει ένα πρόσωπο εξαιρετικό και διαβολικά όμορφο, με μύτη ίσια, λεπτή κι αυθάδικη, καλοσχηματισμένα χείλη, λακάκια στα μάγουλα, που την κάνουν να δείχνει πολύ "τυπάκι" εκτός από όμορφη, και δυό μάτια μπλε σχιστά, αιλουροειδούς έτοιμου να σε αποτελειώσει με τη 1η ευκαιρία.
Όσον αφορά τις επιδόσεις της, είναι ευσυνείδητη και απόλυτα δεκτική, εντός φυσικά των προκαθορισμένων ορίων των υπηρεσιών της, και το επίπεδο της είναι αρκετά ψηλό, όμως σίγουρα πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο σε επόμενες συναντήσεις μας, τις οποίες σκοπεύω να πραγματοποιήσω δίχως αμφιβολία. Οι αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια του "αγώνα" είναι ανθρώπινες και απόλυτα φυσικές, χωρίς κανένα θεατρινισμό ή άλλες υπερβολές, το δε νινάκι της, το οποίο είναι πανέμορφο και πεντακάθαρο, υγραίνεται από μόνο του, χωρίς χρήση λιπαντικών ουσιών.
Σ’ αυτό μόνο που θέλω να διαφοροποιηθώ από άλλους συναθλητές είναι στο στοματικό σεξ που προσφέρει, το οποίο για τα δικά μου κριτήρια ήταν σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο, δηλ. ξεσηκωτικό και απολαυστικό, με συνεχείς προσπάθειες εκ μέρους της για "βαθειές καταπόσεις" του εργαλείου μου (αγγλιστί "deep throats"), χωρίς χρήση χεριών, με συχνή περιποίηση και των @@ μου, κι όλα αυτά χωρίς να της ζητήσω οτιδήποτε. Δείγμα δε του καλώς εννοούμενου επαγγελματισμού της αποτελεί το γεγονός ότι στο τελείωμα του 2ου γύρου, που αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου σε στάση 69, την οποία απολαύσαμε και οι δύο ιδιαιτέρως και εξίσου, κυριολεκτικά επεδίωξε το cim και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο και χωρίς βιασύνη να πάει στο μπάνιο για τα περαιτέρω, μολονότι λόγω θέσης του κορμιού μου σε σχέση με το δικό της δεν μπορούσα να της το επιβάλω, ούτε καν να το αρθρώσω για ευννόητους λόγους, και εξ αυτού του λόγου θα μπορούσε κάλιστα να το είχε αποφύγει, όπως κάνουν πολλές άλλες στη θέση της που το συμπεριλαμβάνουν στις αναγραφόμενες υπηρεσίες, χωρίς όμως τελικά να το προσφέρουν. Γιαυτό και μόνο το πράγμα ειλικρινά με κέρδισε, όσον αφορά τις υπηρεσίες της.
Κι ένα τελευταίο, για να μη λέμε μόνο τα θετικά: το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε και που μου έμεινε σαν ένα μικρό "παράπονο", να το πω έτσι, είναι το γεγονός ότι δεν μου πρότεινε, έστω και για τους τύπους, να πάμε σε 3ο γύρο, μολονότι έμεναν ακόμα διαθέσιμα 20 λεπτά ωφέλιμου χρόνου. Θα συμφωνήσω δηλ. εδώ με άλλους συναθλητές, ότι λίγο "λουφάρει" αν της δώσεις την ευκαιρία. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τα κατάφερνα να ολοκληρώσω τη προσπάθεια στο χρόνο που απέμενε, και ίσως από την εμπειρία της να το καταλάβαινε αυτό και γι’ αυτό να τ’ απέφυγε. Όμως αυτό ήταν το μόνο ίσως ψεγάδι από τη συνάντησή μου με τη Vanessa.
Ως επίλογο, θα αναφέρω κάτι που είπα και στην ίδια, όταν με ρώτησε αν θα επιδιώξω να την ξανασυναντήσω, ότι δηλ. είναι κρίμα που δεν έρχεται στα μέρη μας πιο συχνά, αλλά από την άλλη αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα αιμορραγούσε πολύς κόσμος εξαιτίας της οικονομικά (και όχι μόνον).

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2010
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού