Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επεξήγηση βαθμολογίας: Πρόσωπο ναζιάρικο και "καθαρό", παραπονιάρικο μα και ανέμελο. Μεγαλόπρεπα εκφραστικά γκριζογάλανα μάτια που τα λέγαν όλα! Ουλή στο κάτω δεξί μέρος του πηγουνιού για την οποία δε ρώτησα για να μη "ξυπνήσω" πιθανές τραυματικές εμπειρίες,
Κορμί αλαβάστρινο, λεπτοκαμωμένο, αρκετά γυμνασμένο, με απαλό δέρμα και δύο πανέμορφα, φυσικά στήθη που δέσποζαν περήφανα, ως δείγμα άριστα σμιλεμένου αγάλματος. Για το κωλί...παρακαλώ λιγάκι υπομονή!
Συμπεριφορά άψογη, ευγενέστατη, πολύ οικεία και με έντονο το στοιχείο σεβασμού. Όταν κατάλαβε ότι με ενοχλεί ο καπνός, βγήκε μόνη της στο ανοιχτό παράθυρο (η μισή έξω..) για να μη μ'ενοχλεί το τσιγάρο της! Φυσικά την απέτρεψα.
Το 10άρι στην επικοινωνία σημαίνει να χέσω τα άπταιστα Αγγλικά της λογοδιάρροιας και τα social time που αφήνουν 20' sex time. Το κορίτσι ότι ήθελε να μου πεί το είπε με τόσο όμορφο τρόπο που τα λόγια περριτεύουν. Εξάλλου έκανε τόσο κέφι για δράση που μίλαγε το κορμί και η διάθεσή της.
Ασταμάτητη στο πάθος και στην ηδονή, τά'δίνε όλα με τέτοια διάθεση που ακόμη και τη στιγμή του πόνου προσπάθησε να μην αντιδράσει και με κόψει.
Για το στοματικό να πώ απλά πως είναι από τις ελάχιστες που κάνουν ιεροτελεστία με τον πούτσο. Τον θέλει, τον λατρεύει και τον περιποιείται με τιμή και δόξα. Τρελένεται να ασχολείσαι μαζί της, χέρια γλώσσα στη σειρά κι όλα είναι μια χαρά.
Κι όταν φτάνει η στιγμή της πίσω εισόδου...ήμουν στο αμήν που απορούσα πως θα χωρέσω στο petite κωλαράκι που παραδόξως ήτανε στενό!! Τι να πω...τόσες ταινίες με διπλή μπουκαπόρτα και μάχες με ένδοξα μαδέρια να αφήνουν πίσω τους μια σφιχτά ελαστική τρυπούλα..είναι τουλάχιστον φαινόμενο! Δε σου γεμίζει το μάτι ότι αυτό το μικρό έχει γυρίσει τόσες τσόντες βίαιου sex.
Πραγματικό νόμισμα ανεκτίμητης αξίας με δύο όψεις. Της hardcore πρωταγωνίστριας και της κοπελίτσας του διπλάνού σπιτιού που σε κάνει κέφι και στα δίνει όλα. Της άρεσε πολύ, όπως μου είπε, που εμείς οι μεγαλύτεροι δεν νιώθουμε ότι έχουμε μια μηχανή του sex δίπλα μας αλλά μια κοπέλα που θέλει κι αυτή να νιώσει όμορφα. Όπως μ'εκανε να νιώσω όταν με στόλισε με τόσο γλυκά κοπλιμέντα στο τέλος του δεύτερου γύρου μας.
Αξιοσημείωτο της αδυναμίας που έχει στον πούτσο, είναι ότι και τις δύο φορές μου ρούφηξε το μεδούλι απ'το νωτιαίο μυελό σε σημείο που έμεινα ένα 20λεπτο μέσα στο αμάξι, να συνέλθω για να οδηγήσω και επέστρεψα στη βάση μου σα να είχα καταναλώσει μισό μπουκάλι ουίσκι!
Ούτε σταγονίδιο δε χάθηκε, προς τέρψην της κατάποσης πρωτείνης ως αντιγηραντικόν μέσον!
Ο χρόνος παραμονής μου εντός του απίστευτου κωλαρακίου της, ήταν σκέτη τρέλα αν και δε δηλώνω fun του είδους και τον επίσπευσα λόγω του πόνου που της προκάλεσα. Μέχρι και το προφυλακτικό τα τίναξε. Ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως.
Το πρακτορείο αν και το φοβήθηκα, φέρθηκε σωστά. Ίσως επειδή ήμουν λιτός και συγκεκριμένος στην επικοινωνία μου.
Όσο για το ξενοδοχείο, από τα χαιλίκια της πόλης μας. Χλιδή και μόστρα στη λεωφόρο της αμαρτίας.
Συμπέρασμα συνάδελφοι: Πέρασα εκπληκτικά όχι με την pornostar Wendy αλλά με την όμορφη Julia που σέβεται κι αγαπάει αυτό που κάνει, κι αν της κάνεις...θα σε ξεκάνει!!!
Θα έπαιρνε 10άρι στο VFM, απλά πιστεύω λόγω οικονομικών συνθηκών πρέπει να αναθεωρηθούν οι τιμές προς τα κάτω. Στο τέλος η κατανάλωση φέρνει το κέρδος.
Julia you are a very beutifull and lovely girl and I feel very happy for our meeting. I wish you the best and I'll see you soon. Kisses.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.805
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού