Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως είχα γράψει και στη 1η κριτική μου γι' αυτήν, η Έμιλυ είναι από τα κορίτσια εκείνα που αξίζει το κόπο να τα συναντάς ξανά και ξανά, γιατί κάθε νέα συνάντηση μαζί της πίστευα ότι θα είναι κατά τεκμήριο καλύτερη από τη προηγούμενη, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε μέσα μου σήμερα που την ξανασυνάντησα για 2η φορά. Βέβαια, από τη 1η φορά έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι μεταξύ μας, αλλά πιό πολύ σε επίπεδο "φιλικό" και όχι αμιγώς "επαγγελματικό".
Η Έμιλυ λοιπόν σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία και ένα "πακέτο υπηρεσιών", που όμοιό του δύσκολα υποθέτω ότι βρίσκεις στην αγορά, και μάλιστα σε τιμές που, πλην της βασικής χρέωσης (δηλ. της μιας ώρας), δεν τις λες μεν χαμηλές, πλην όμως είναι πλέον ανταγωνιστικές. Και αυτό που συνειδητοποίησα φεύγοντας από κοντά της σήμερα το απόγευμα (έχοντας μάλιστα υπερβεί κατά πολύ το χρόνο του ραντεβού μας, χωρίς κάποια εκδήλωση δυσαρέσκειας εκ μέρους της ή επιθυμίας της για πρόσθετη χρέωσή μου, πράγμα το οποίο εκτίμησα ιδιαίτερα), είναι ότι αυτό που εκείνη σου προσφέρει είναι τελικά πολύ παραπάνω από αυτό εσύ καλείσαι να πληρώσεις.
Γιατί μια συνάντηση μαζί της δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές καθαυτές τις σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί της, τις οποίες σήμερα θα τις χαρακτήριζα από kinky (εκατέρωθεν) έως και εκρηκτικές, δεν πρόκειται δηλαδή για ευχάριστες σεξουαλικές εκτονώσεις μόνο, που αν μη τι άλλο είναι και τέτοιες. Υπάρχει και συναίσθημα, υπάρχουν και πιο προσωπικές στιγμές, όπως υπάρχει και πολλή "τρέλλα" μέσα της και διάθεση για χαβαλέ (η κοπέλα είναι σκέτο "πανηγύρι", όταν είναι στα κέφια της), ως και λίγο (λίγο όμως!) ξύλο και δαγκωνιές (πάλι εκατέρωθεν).
Η Έμιλυ, για όποιον θελήσει να τη γνωρίσει καλύτερα, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που πολύ πετυχημένα άλλος συναθλητής (ο Geopa) αποκαλεί "στεγνό καθάρισμα", για όσες δηλαδή αυτοαποκαλούνται αυθαίρετα escorts, χωρίς όμως να δικαιούνται να φέρουν αυτό τον τίτλο.
Η Έμιλυ όμως αυτό το τίτλο τον φέρει επάξια, γιατί κάθε συνάντηση μαζί της είναι ένα ερωτικό παιχνίδι, που συμμετέχουν επί ίσοις όροις το κορμί και το μυαλό του καθενός συμπρωταγωνιστή, και μάλιστα χωρίς ανάγκη για χρονοβόρα και δαπανηρά "ξεκλειδώματα", κι από τότε που τη γνώρισα, με έχει κάνει ορισμένες στιγμές να νιώθω ότι είναι (σε μια συσκευασία 2 σε 1) η κόλαση κι ο παράδεισος μαζί, κι ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να βγω "ζωντανός" κι αλώβητος από όλο αυτό το σκηνικό, αν και πολύ αμφιβάλλω.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2010
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού