Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οντας φανατικός λάτρης των MILFS αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με την "πρωθιέρεια" των MILFοτουριστριών, την περίφημη Viktoria. Δεν το μετάνοιωσα.
Διάβασα τελευταία αρκετές κακές κριτικές και ομολογώ ότι κλονίστηκα .... όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λένε οι φίλοι που είναι κάπως αυστηροί.
Φυσικά και δεν είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Αλλά δεν είναι και χάλια, όπως την περιγράφουν. Συμπαθητική, με πολύ καλό σώμα (για την ηλικία της πάντα, που την υπολογίζω κοντά στα 45). Οχι πολύ ψηλή, με σωστές αναλογίες. Κυτταρίτιδα .... δεν είδα, ούτε χαλαρή κοιλιά .... φυσικά δεν είναι και τούμπανο, όπως μια 20άρα, αλλά όταν επιλέγεις MILF δεν περιμένεις δέρμα μωρού .... εξάλλου κάποιες μικροατέλειες συμβάλουν στη MILFοαπόλαυση!
Το μόνο που κάνει κάποια (άσχημη) εντύπωση είναι τα αρκετά σιλικονούχα χείλια, αλλά το ξεπερνάς όταν αρχίζει να τα χρησιμοποιεί.
Με υποδέχτηκε ντυμένη για την περίσταση (φόρεμα με σκίσιμο, κάλτσες και ψηλοτάκουνα), κουβεντούλα χαλαρή και σύντομα πέσαμε στη μάχη ... φιλιά, χάδια .... βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεββάτι, χωρίς να βγάλει τις κάλτσες και τα ψηλοτάκουνα, κάτι που μου άρεσε πολύ.
Αρκετά γλυκιά και τρυφερή, χωρίς βιασύνες και πιέσεις για ξεπέτα, με άφησε να κάνω ό,τι θέλω, πράγμα που έκανα .... της την έπεσα με γλώσσα, χείλια και δάχτυλα ... υπέροχη εμπειρία, πεντακάθαρη και μυρωδάτη, συμμετοχή εξαιρετική, με δυσκολία ξεκολλήσαμε για να μου ανταποδώσει τις περιποιήσεις.
Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω με τους προαναφερθέντες στην πίπα της, που είναι πραγματικά εξαιρετική, βαθειά, ξεσηκωτική, αλλά όχι "εκβιαστική", δεν σε τελειώνει δηλαδή σε 10 δευτερόλεπτα για να ξεμπερδεύει. Συγκεκριμένα, την σταμάτησα εγώ γιατί δεν ήθελα να τελειώσω τόσο σύντομα. Σεβάστηκε την επιθυμία μου και άρχισε το παιχνίδι με τις μπάλες, που ομολογώ ότι ήταν όλα τα λεφτά! Διαρκείας και με εναλλαγές, η κορυφαία στιγμή του ραντεβού.
Μετά προφυλακτικά και τελείωμα σε στάση "καουμπόϋσας", δική μου επιλογή, με αρκετή συμμετοχή αλλά και τρυφερότητα.
Ακολούθησε (πολύ!) κουβεντούλα χαλαρή, αγκαλίτσες, χαδάκια και διάθεσή της να συνεχίσουμε ... πράγμα που δεν δέχτηκα γιατί αφενός έπρεπε να φύγω (σκαστός από τη δουλειά!), αφετέρου δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ την καλή της διάθεση (και το ότι πιθανόν δεν είχε άλλο ραντεβού κολλητά)
Συνολικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνάντηση, δεν αισθάνθηκα ότι ήμουν με επαγγελματία αλλά με μια παλιά καλή φίλη, και δεν ένοιωσα πίεση ή βιασύνη.
Αξιζε τα (όχι και πολλά) λεφτά κατά 100%. Στο επόμενο tour σίγουρα θα επαναλάβω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού