Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση στις 9/2. Είχα περάσει ένα δύσκολο σαββατοκύριακο και αφού ήθελα ένα λαχταριστό μωράκι είπα να επιλέξω την Laki που την είχα ξεχωρίσει εδώ και καιρό. Συνεννόηση με το πρακτορείο εύκολη και πάω σε ένα από τα πλέον συνηθισμένα ξενοδοχεία των τουριστριών. Η κοπέλα ήταν σχετικά άβαφη και δεν φορούσε κάποιο ιδιαίτερο εσώρουχο ή κάτι άλλο. Αποτέλεσμα ήταν να δω ένα πρόσωπο αρκετά αδιάφορο και μία υποδοχή κοπέλας της διπλανής πόρτας. Βέβαια είναι αρκετά ψηλή, με ωραίο φυσικό στήθος, αδύνατη και με ωραίο δέρμα.
Σύντομη κουβεντούλα, τα αγγλικά της είναι φτωχά, με μικρή διαπραγμάτευση του τι θέλω και γρήγορα στη μάχη. Φιλάει πολύ ωραία ενώ η πίπα της ήταν μέτρια με καλό βαθμό στη προσπάθεια αλλά έπασχε λίγο στην τεχνική. Το μουνάκι της ήταν καθαρό και περιποιημένο. Σκουφάκι και πάμε κατευθείαν για την πίσω πόρτα. Έδειξε λίγο να ζορίζεται αλλά επιμείναμε αρκετή ώρα μέχρι που κουράστηκε και το γυρίσαμε στο μουνάκι της. Επίσης είχε ωραία στησίματα και ήταν αρκετά φιλότιμη χωρίς χαζοαρνήσεις και άλλα τέτοια.
Γενικά η Laki (όπως έχει ειπωθεί και για πολλές άλλες) δεν είναι πορνοστάρ αλλά μία απλή κοπέλα με ωραίο σώμα της και φωτεινό χαμόγελο. Πέρασα όμορφα, χωρίς όμως να προσπαθήσει για να κάνει την εμπειρία μου μαζί της αξιομνημόνευτη. Πιστεύω πως πρέπει να δώσει βάση στην προσοχή που δίνει στο πελάτη ( καλύτερη υποδοχή, περισσότερες πρωτοβουλίες στο σεξ, να «εμπλουτίσει» την πίπα της κ.α.) και μπορεί να εξελιχτεί σε μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
6
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού