Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γράφω ετεροχρονισμένα καθώς αναφέρομαι σε συνάντηση του Σεπτέμβρη και νόμιζα πως είχα βάλει ήδη κριτική τότε. Κάλιο αργά λοιπόν... καθώς είδα στα threads οτ'υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συμπαίκτες!
Από τις φωτο η πλέον αντιπροσωπευτική είναι η τελευταία. Γεροδεμένο Ρωσιδάκι,αν θυμάμαι καλά μου ΄χε πει 22,το πολύ 24. Μ' έφτιαχνε ιδιαίτερα το λάγνο χαμόγελο με τα ελαφρά πεταχτά πάνω δοντάκια και το πλάγιο βλέμμα που ΄χε σχεδόν συνέχεια στο πρόσωπο,τόσο που αναρωτήθηκα μήπως ήταν "φτιαγμένη". Σώμα με πιασίματα,πολύ καλό για τα γούστα μου, με δυνατό σημείο το 2+ φυσικό στήθος,χαμηλά βαλμένο στο στέρνο. Στρογγυλά ευμεγέθη καπούλια που ξέρει να τα στήνει.
Στοματικό επαρκές χωρίς να μπαίνει στα βαθιά. Μεγαλειώδες θέαμα στο 69 που δεν άντεξα να το απολαύσω για πολύ αφού της ζήτησα να με καβαλήσει όπου σκόραρα ακούγοντας καμπανάκια απ'τους παλλώμενους βύζους. Το 2-0 έγινε σε νέο long play 69 αλλά σε σκουφάκι που υποχρεωτικά μου φόρεσε λίγο πριν τρανταχτούν τα δίχτυα.
Συνοπτικά έγινε γερό παιχνίδι με πολλές φάσεις & χωρίς καθυστερήσεις αφού τα αγγλικά της είναι λίγο καλύτερα από στοιχειώδη. Στο αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο δοκιμασε κατενάτσιο,καθώς τό'παιζε πολύ "μη μου άπτου",με τσιμπάν τα γένειά σου, δω με πονεί & κει με σφάζει αλλά 'γώ σε κάτι τέτοια βαριακούω & συνεχίζω απτόητος.
Κουλούρι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, γιατί αρνήθηκε χλιαρά & δεν επέμενα ούτε και στη 2η συνάντηση πού'χαμε 2-3 μέρες αργότερα αφού έτσι κι αλλιώς περνούσα καλά. Επιφυλάσσομαι πάντως...

Πληροφορίες Συνάντησης

Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού