Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μιας και κάθομαι σήμερα να γραψω κριτική για την Κρυσταλ, που πρωτοεμφανιστηκε στην πολη μου, θεωρω καθηκον να γραψω στην κοινοτητα και για την εμπειρια μου με την Εμιλυ.
Η κοπελα εχει πολυ ισχυρο "ρευμα" εδω μεσα, με αποκλειστικο υποφορουμ. Φυσικα και ολες οι αποψεις ειναι ακρως σεβαστες, απλα νομιζω οτι πρεπει να πω και την δικη μου.
Κατ'αρχάς, η κοπελα ειναι μια μοναδικη εμπειρία...το περιβαλλον που σε υποδεχεται, η μουσικη, τα κεριά, η ανεση της, η σέξυ εμφανιση της, οι γοβες που δεν βγαζει καθολου, η επικοινωνια της, και ο τροπος με τον οποιο πηδιεται συνθετουν ολα μαζι μια εμπειρια διαφορετικη.
Ενισταμαι ομως στην θεοποιηση της για διαφορους λογους. Το σωμα της δεν θα το χαρακτηριζα επ'ουδενί θεικο...ισα-ισα εχει αρκετα πιασιματα, πολλα δε στην μεση της. Τα χειλη της, μου φερνανε πιο πολυ προς το αποκρουστικο παρα προς το ελκυστικο. Στο κρεβατι τωρα, η γκομενα τα δινει μεν ολα, αλλα αυτο το ολα φτανει σε σημειο να μοιαζει και να ειναι fake...με εναν περιεργο και εξυπνο τροπο οδηγει την μαχη στο σημειο που η ιδια θελει... Και τελικως θα γινει αυτο που θελει αυτη. Μεχρι και σταση μου αλλαζε, γιατι λεει την βολευε καλυτερα! Το αποκορυφωμα για μενα ειναι ότι αποφευγει το cim (εχει αναφερθει αυτο και απο αλλον συναγωνιστη). Και αφου το ζητησα ευγενικα και καταλαβα οτι συμφωνησε, ξεκινησε η διαδικασία του. Ομως την δωδεκατην τραβηχτηκε τεχνηεντως και με αδειασε πανω μου!! Αυτό για μένα δεν συνάδει με την ολη εικονα της ιερειας του σεξ που θελει να βγαλει.
Τελικώς ολα τα ακρωνύμια με τα οποία συνεννοουμαστε στον χωρο (cim, cif, a-level) η Εμιλυ απλα ΔΕΝ τα προσφερει αν και εχει τον πλεον ακριβο τιμοκαταλογο.
Θεωρω τον εαυτο μου σοφότερο απο την αποψη οτι πηγα με την περιφημη Εμιλυ...δηλωνω ομως οτι ηταν για μια και τελευταια φορα.
Με εκτιμηση

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
GFE
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού