Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν είμαι fan των «πλαστικών» Barbie ούτε των μεγάλων βυζιών αλλά την επέλεξα επειδή ενώ την βλέπω εδώ και πολύ καιρό να κάνει tour δεν γίνονται αναφορές για αυτή..
Αν δεν αξίζεις δεν μπορείς να σταθείς καιρό σαν Independent και μιας και έχει και προσωπικό site λέω δεν μπορεί να’ναι φόλα κάτι θα λέει…
Συνεννοήθηκα σε 1 λεπτό με 2 sms και σε λίγο ήμουν στο κεντρικότατο ξενοδοχείο με την εντυπωσιακή είσοδο.
Υποδοχή με sexy εσώρουχα, μαύρο δερμάτινο string και δερμάτινο μπουστάκι με τα βυζιά έξω, μαύρες διχτυωτές κάλτσες μέχρι την μέση του μηρού και μαύρες μπότες με τακούνια στιλέτο…
Ήταν ακριβώς το κορίτσι των φωτογραφιών, ωραία λέω, μπαίνω…
Στον laptop έπαιζε απαλή ιταλική μουσική.
Η Nickyy είναι μια σεξοβόμβα από την Ουγγαρία ,έχει όμορφο πρόσωπο και όσο και αν φαίνετε ιεροσυλία λόγω μερικών χαρακτηριστικών μου θύμιζε την Cameron Diaz…
Μαλί ξανθό καρέ, ωραία χείλη παρότι το πάνω είναι λίγο «περίεργο», άψογη οδοντοστοιχία, όμορφα μπλε μάτια και βλέμμα που σαγηνεύει, βάψιμο και μακιγιάζ τέλειο που αναδεικνύει την μοιραία πλευρά της γυναίκας.
Μέτριο ανάστημα, ηλικιακά γύρω στα 28, σώμα πολύ ωραίο μαυρισμένο και γυμνασμένο, τετρακέφαλοι «πέτρα», κωλαράκι το ίδιο και βυζάρες πολύ μεγάλες και σκληρές σαν πεπόνια,όλα όπως ακριβώς τα βλέπετε στις φωτογραφίες.
Τέλειωσαν τα καλά πάμε στα αρνητικά, το κορίτσι πάντως μου’κανε ξήγα από μόνη της πριν δώσω τα λεφτά και μπω στο μπάνιο.
Έχοντας πάρει το απωθητικό υφάκι οξυζεναρισμένης ξανθιάς πανελίστριας μεσημεριανής εκπομπής μου λέει:
«Να σου πω πρώτα ότι δεν κάνω anal, cim και δεν μ’αρέσει να ζουλάς δυνατά τα βυζιά μου, μ’αρέσουν τα φιλιά, η πίπα, να με γλύφουν το μουνί με δάχτυλο και την κωλοτρυπίδα χωρίς δάχτυλο και γουστάρω το σκληρό sex».
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να την κοιτούσα με το ηλίθιο βλέμμα που είχε μετά το πρόσφατο γρονθοκόπημα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναγκάζοντας την να μου πει:
«Κατάλαβες, baby»?
Ο κυνισμός στον τόνο και το συνοπτικό στη φράση, που μόνο πόρνη στρατοπέδου εκπαίδευσης μπορεί να πετύχει, δεν με κλόνισε, απάντησα καταφατικά έδωσα τα 250€ και μπήκα στο μπάνιο.
Παρότι με είχαν προβληματίσει οι «οδηγίες» που έδωσε βγήκα αποφασισμένος να περάσω καλά όπως και έγινε.
Φιλιά ωραία με γλώσσα, πίπα καλή με φτυσίματα, αρκετά βαθιά και πολύ παίξιμο και χτύπημα με την γλώσσα.
Ήρθε σε θέση πλάγιο 69 και την περιποιήθηκα ανάλογα.
Μουνάκι ωραίο περιποιημένο και «γυαλιστερό», πολύ μικρή σφικτή κωλοτρυπίδα που την «παραβίασα» ελαφρώς αλλά δεν το παράκανα μην παραβώ τις «εντολές» και με δαγκώσει κάνα πούτσο…
Μετά κάνα τέταρτο βάλαμε το «σκουφάκι»και πηδηχτήκαμε μανιωδώς σε όλες τις στάσεις και θέσεις. Η αγαπημένη της μπροστά στο καθρέπτη όρθια εγώ να την «σφυροκοπώ» από πίσω, να την χτυπώ τα κωλομέρια όπως μου ζήτησε και αυτή να παίζει με το μουνάκι της…
Όταν τελειώσαμε και οι δύο,προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ παρότι είχε περάσει η διαθέσιμη ώρα μου - προφανώς δεν είχε άλλο ραντεβού κολλητά - δέχτηκα λοιπόν και δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν αρκετά professional.
Επίσης έχει μανία με την καθαριότητα και χρησιμοποιεί συχνά τα αρωματικά μαντηλάκια, αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό.
Δεν είναι κάτι εξαιρετικό, σε όσους πάντως αρέσει αυτό που βλέπουν και ενδιαφέρονται αν δεν τους ενοχλούν τα μείον που ανέφερα νομίζω θα περάσουν καλά…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού