Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολλοί ίσως σκεφτούν «Πάλι για την Anita μας λέει ο τύπος;». Εντάξει, εκτιμώ ιδιαίτερα τα προσόντα της και δεν είχα σκοπό να γράψω νέα κριτική… Όμως αυτή την φορά ανακάλυψα νέες πτυχές της επαγγελματικής της προσωπικότητας και εκτιμώ ότι κάτι χρήσιμο υπάρχει προς γνώση της κοινότητας.
Συνεννόηση με τον Rob όπως πάντα εύκολη, ξενοδοχείο (μέτριο) το ίδιο με την προηγούμενη φορά, δίπλα στο γνωστό. Δωμάτιο καλύτερο, πιο ευρύχωρο και με θέα στην πλατεία. Δυστυχώς δεν υπήρχε διπλό κρεβάτι, αλλά δύο μονά… ευτυχώς ατύχημα δεν υπήρξε.
Αναλυτική περιγραφή της Ανίτας έχω ξανακάνει παρακάτω. Είναι σωματικώς Γυναίκα, όχι όπως τα μικροκαμωμένα λεπτούτσικα κοριτσάκια. Το γνωστό μείον της είναι η σχετικά μεγάλη περιφέρεια και ποπός (που δεν είναι υπερβολικά όμως), που εμένα ποσώς δεν με στεναχωρούν, τουναντίον μου αρέσουν, γιατί η Ανίτα είναι ένα κορίτσι με «πιασίματα». Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ συνολικά ως γυναίκα.
Οι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο tour είναι οι εξής : Πρώτον έχει πολύ καλύτερη διάθεση γιατί τώρα έχει παρέα, την φίλη της την Andy (νέα στη δουλειά), που δεν δοκίμασα, αλλά για την οποία έμαθα καλά λόγια. Και δεύτερο και σημαντικότερο οι υπηρεσίες της είναι ακόμα καλύτερες… Αυτό θα πει κορίτσι με προοπτική!!!
Τα φιλιά της είναι Top και το εννοώ : βαθειά, ελεύθερα και φυσικά, ο ορισμός του DFK, αλληλοφαγωθήκαμε κανονικά. Στην πίπα επίσης πολύ καλή, αν και πάντα έχει περιθώρια βελτίωσης (προς το πιο βαθύ). Στον κανονικό αγώνα αυτή την φορά προτίμησα στυλ PSE και η κοπέλα τα πήγε μια χαρά. Στάσεις πολλές, η κοπέλα ξέρει να στήνεται άψογα, και πολύς ιδρώτας από πλευράς μου. Επίσης στα συν ότι η κοπέλα είναι πολύ προσεκτική και πεντακάθαρη.
Η Anita παίζει πλέον όλους τους ρόλους άνετα και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Στο social time επίσης πολύ καλή γιατί τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά και είναι έξυπνη κοπέλα. Αυτή την φορά εφάρμοσα το σύστημα 40 λεπτά αγώνας άκοπος χωρίς πολλές κουβέντες (η κοπέλα αντέχει άνετα, κανονική σεξομηχανή), και ένα 20λεπτο συζήτηση. Με την Anita πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω σεξ για ώρες, όπως όταν είμασταν 20χρονοι φοιτητές. Πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και την άλλη φορά να βρω περισσότερο χρόνο να της αφιερώσω. Όπως και παλαιότερα, η Anita ενδιαφέρεται πάντα να μάθει τι να βελτιώσει, και πώς να φερθεί ώστε να είναι καλύτερη, και αυτό φαίνεται και στην πράξη επ’ ωφέλειά μας.
Τέλος να αναφέρω ένα ψιλοαπρόοπτο που πήγε να μου χαλάσει την διάθεση (αλλά ευτυχώς το σώσαμε μαζί με την Anita) : όταν πήγα στην ώρα μου και χτύπησα, η κοπέλα μου άνοιξε ανήσυχη γιατί ο προηγούμενος δεν είχε φύγει (έκανε μπάνιο). Ομολογώ ότι χαλάστηκα λίγο γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Robάκος βάζει πάντα 30 λεπτά μεταξύ των ραντεβού. Της λέω τι έγινε; μου λέει συγνώμη θα σου πω μετά, της λέω πόση ώρα θες να γίνεις κούκλα για να ξανάρθω; 15 λεπτά μου απάντησε. Όντως μετά 15 λεπτά ξαναπήγα και ήταν περιποιημένη και με περίμενε. Μου εξήγησε ότι ο προηγούμενος πήγε 30 λεπτά καθυστερημένος και δεν έφευγε… Ας πιστέψω ότι πραγματικά κάτι του έτυχε του ανθρώπου και άργησε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να είμαστε ελαστικοί για να μην μεταδίδουμε το πρόβλημα στους επόμενους συναγωνιστές.
Συνοψίζοντας, η Anita παραμένει Τop επιλογή, είναι ωραία, ευχάριστη, και περιποιητικότατη. Ήταν ότι πρέπει για να μου φτιάξει την μέρα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.504
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού