Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για να ξαναγραψουμε κατι για το κοριτσι το οποιο πηρε μερικα κιλα αλλα το service της παραμενει σε πολυ ψηλο επιπεδο !!!
Παμε απο την αρχη και ας πιασουμε την φατσα της η οποια ειναι λιγο φορτωμενη τελευταια λογο διαφορων επεμβασεων ,ναι πρεπει λιγο να προσεξει τα χειλια της κατα τα αλλα εμενα και μου αρεσει και με μαγνητιζει με τις ματαρες της !!
Στο σωμα δεν εχω κανενα παραπονο και οι βυζοι καλα στεκονται και ο κωλος το ιδιο και γενικα και μανιντζεβελη ειναι λογο υψους και στηνετε πολυ καλυτερα απο πολυ ακριβοτερες και πολυ φθηνοτερες κυριες και τον τρωει μεχρι τελευταιας ιντσας οχι μονο χωρις κουβεντα αλλα σου βαζει και χερι που δεν εχεις και μερικους ποντους ακομα !!!
Παμε και στο service το οποιο ειναι πολυ υψηλου επιπεδου και εαν συμπεριλαμβανε και Anal ε τοτε δεν θα πιανοταν η κοπελα και θα περναμε χαρτακι για συναντηση οπως στο ΙΚΑ !!!
Πιπα Deep Throat με CIM και swallowing every drop !!!
Sex σε πολυ δυνατους ρυθμους και με αρκετο ξυλο να πεφτει απο μερια της και οσοι εχεται μακρυα μαλλια καλο ειναι να τα εχεται πιασμενα γιατι τραβαει πολυ !!!
Εμφανιση που δειχνει οτι σεβεται τον εαυτο της και τον πελατη με ακριβα εσωρουχα μυρωδατα και αποτριχωση παντου ( μουνια ,κωλους ,ποδια ) κλπ κλπ !!
Εργαλεια της δουλιας μπολικα για οσους τα εχουν αναγκη και για οσους τα γουσταρουν σε χρωμα Μωβ και σε διαφορα μεγεθη ( δονητες ,χειροπαιδες κλπ κλπ )και ειδη !!!
Παμε στα εκτος κρεββατιου για οσους πανε για πιο πολλα πραγματα οπως Dinner ,Clubbing κλπ !!!
H κυρια στεκεται στο υψος της και αναλογα με την περισταση ντυνετε κιολας , σε καλο εστιατιριο ειναι κυρια με πολυ σοβαρο ενδυμα και γουναρικο στα Club ειναι το ξεκωλο που κουβαλαει ο διπλα σου και παντα κοιτας και θες να γαμησεις !!!
Στο social Time ας μην σας κουρασω και τις γλωσσες τις μιλαει οι οποιες ειναι πολλες και το Πιανο της ξερει να παιζει και γενικα μπορει να μας παιζει στα δαχτυλα ολους !!!
Αυτα για μια κυρια η οποια ξερει να τα περνει και ειναι ακριβη αλλα σε ξεπληρωνει με το δικο της νομισμα το οποιο δυσκολα βρισκεις την σημερινη ημερα με ολα οσα κυκλοφορουν και πιστεψεμε Hdonistis εχω συναντησει μπολικες απο αυτες !!!
Την δε γκομενα σου μην την αφησεις ποτε εαν σου κανει τετοια γαμησια εκτος βεβαια εαν ειναι πιο ακριβη σαν αυτες που ζητανε 400 την ωρα και 600 το δυωρο οποτε θα πεσεις εξω !!!
Αυτα τα ολιγα !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
12.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού