Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
επικοινωνια αμεση και γρηγορη με το πρακτορειο καθως με ενα sms ηξερα ξενοδοχειο κ δωματιο.
ξενοδοχειο το κλασικο πλεον στην πολη του ηρακλειου, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο οσον αφορα το δωματιο.
αρκετα εμπειρο κοριτσι αλλωστε τα εχει τα χρονακια της ενω ειναι χρονια στο αθλημα οπως μου ειπε.
στο σωμα εχει καπιες ατελιες, στο στηθος και την κοιλια καθως τα σημαδια του χρονου ειναι εμφανη , παντως απο κωλαρακι σκιζει . στο προσωπο εχει κοκκινιλες και καποιες ελαφριες ρυτιδες(ειπαμε μην περιμενετε κανενα πιπινι), εχει ομως και καταπρασινες ματαρες που διορθωνουν το συνολο.με χαλασε το γεγονος οτι δεν ηταν φρεσκαρισμενη(γι αυτο και τα εξαρια στην εμφανιση) την ωρα της συναντησης. ενω συνηθως τα συγκεκριμενα κοριτσια μυριζουν αψογα, η Angelika ειχε απλα την ουδετερη μυρωδια του δερματος της(δεν φοραγε αρρωμα και δεν μυριζε ουτε καν αφρολουτρο)και οταν ιδρωσε λιγο κατα τη διαρκεια του ¨αγωνα¨ ηταν καπως δυσαρεστο, ενω τα μαλλια της ηταν αλουστα και ψιλολαδομενα, πραγματα που θεορω αποραδεκτα για αυτες τις κοπελες.Στο ψητο τωρα ειναι αρκετα καλη με πολυ συμμετοχη και διαθεση να δωσει ευχαριστηση. πολυ καλα στησηματα και αρκετη ενταση σε ολες τις στασεις, ειδικο στο πισωκολλητο. φωνες προσποιητες μεν, αλλα το ειδα θετικα καθως σκεφτηκα οτι το κανει για να γουσταρω. στο στωματικο κανει αρκετη χρηση χεριων αν την αφησεις, οταν ομως της εδωσα να καταλαβει οτι δεν θελω να μου τον παιζει αλλα να τον γλυφει συμορφωθηκε και μου προσφερε μια αρκετα βαθια και υγρη πιπα με εξισου καλη χρηση των χεριων και τις γλωσσας στα γυρω σημεια και με αβιαστη καταθεση στο στωμα χωρις εξτρα χρεωση σε αντιθεση με οτι αναφερει το site.
απο τη συζητηση, σε πολυ καλα αγγλικα, φανηκε εξυπνη κοπελα.γενικα ειναι ευχαριστη παρουσια,σπαει τον παγο πριν καν δημιουργηθει, με αισθηση του χιουμορ, αν ομως την αφησετε ειναι ικανη να μιλαει ασταματητα προσπαθώντας να ροκανισει το χρονο.
αν διορθωνε την καθαριοτητα της θα την ξαναεβλεπα καθως μπορει να μην εχει εμφανιση 20χρονης αλλα σιγουρα εχει την εμπειρια την οποια δεν δισταζει να ξεδιπλωσει απλοχερα προσφερεροντας ευχαριστηση.

υγ: βαθμολογια εκτος περιορισμων: Γενική συμπεριφορά 8 , Επικοινωνία 9 , Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 8 , Σχέση απόδοσης/τιμής 8

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2009
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού