Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αυτό ήταν το πρώτο μου duo, γι'αυτό και θα αξιολογήσω την κάθε κοπέλα ξεχωριστά όπως έκανα μέχρι τώρα στα άλλα reviews μου και στο τέλος θα προσπαθήσω να δώσω μια αξιόπιστη άποψη και για της δύο μαζί σαν ομάδα.

Η Καρίνα όπως έχει υποθεί και από άλλους είναι πιο όμορφη από κοντά. Έχει λεπτό και σφιχτό σωματάκι, γλυκό προσωπάκι (κλασσικό ρωσικό) και γενικά σαν εμφάνιση σου βγάζει κάτι κοριτσίστικο και GFE. Στην πράξη βέβαια αλλάζουν τα πράγματα και γίνεται full PSE, με όλες τις υπηρεσίες στη διάθεση σου. Είναι πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσει και σε προσέχει συνέχεια έτσι ώστε να περνάς καλά. Τα αγγλικά της είναι καλά για CT, και λειτουργεί και σαν μεταφραστής για την Daisy.

Τώρα για το DUO μιάς και είναι καινούργια εμπειρία δεν έχω προηγούμενα σημεία αναφοράς. Και οι δύο κάνουν ότι μπορούν για να σε ευχαριστήσουν και δεν λένε όχι σε τίποτα. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρώ είναι ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες και περιμένουν την δικιά σου καθοδήγηση. Επίσης δεν κάνουν παιχνίδι μεταξύ τους, αλλά αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν το ζήτησα. Το VFM δεν είναι πολύ καλό όπως στα μονά ραντεβού αλλά σίγουρα αξίζει σαν εμπειρία να το κάνει κάποιος τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του. Και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους "συμπολεμιστές" που με βοήθησαν με τα review τους να διαλέξω το σωστό team για να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου και να περάσω πολύ όμορφα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 04, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
1100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
3 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού