Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και έχουν ήδη μιλήσει πολλοί παίχτες ας πω και εγώ για την δική μου εμπειρία με ίσως το καλύτερο GFE που υπάρχει αυτή την στιγμή.
Εμφανισιακά είναι όμορφη με γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο που σε μαγνητίζει, με καταπληκτικά ονειρεμένα μάτια που δεν τα ξεχνάς
Σώμα λεπτό, αδύνατο χωρίς ατέλειες που το προσέχει με πάθος, με πλούσιο στήθος που δένει αρμονικά με το όλο σύνολο και αλίμονο αν της βρεις κάποιο ψεγάδι.Λίγο το παράκανε στα χείλη στο πρόσωπο όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη. sorry babe :-(.
Απαλή επιδερμίδα, υπέροχο άρωμα με γλυκό νινάκι ωραία ξυρισμένο.
Το κορμί της είναι ευλύγιστο και ξέρει να το χρησιμοποιεί για να μεγαλώνει την απόλαυση .Περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια, να τη πιεις στο ποτήρι...
Καταπληκτική Γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης.
Η προσεγμένη εμφάνιση της σε κάνει να νιώθεις ότι ετοιμάστηκε μόνο για σένα, και σε περιμένει να σου χαρίσει το κορμί της. Σε κάνει για όλη την διάρκεια της συνάντησης να νιώθεις ξεχωριστός, άψογη συμπεριφορά, πραγματικά high class.Elite όπως το όνομα της.
Ήταν η πρώτη μας συνάντηση αφού πέρασε μία πρώτη αμηχανία αμέσως με κέρδισε, με το τρόπο της, μετά νόμιζα ότι την ήξερα χρόνια, Έξυπνη, ευχάριστη, άνετη. ευγενική που από την μια γίνεται ναζιάρα γατούλα όταν το θέλει, ένα αξιαγάπητο γλυκό πλάσμα, αλλά και από την άλλη ακούραστη στο κρεβάτι, περιποιητική και βαθύτατα ερωτική.
Φιλί καταπληκτικό, βαθύ, αισθησιακό με γλώσσα με πραγματική συμμετοχή χωρίς να "παλεύεις" για να στο δώσει, κάτι που μου αρέσει και με "φτιάχνει" πραγματικά, και αλλάζει όλη την συνάντηση για μένα. Όποτε μπορούσα το ζητούσα και το έπαιρνα..
Στο παιχνίδι τώρα ...Ξεκίνησε με αισθησιακό γλείψιμο στο κορμί με την γλωσσίτσα της, στη συνέχεια πίπα βαθειά χωρίς χρήση χεριών με καλά deep throats χωρίς πολύ σάλιο με περιποίηση στα @@. Χάρηκα και εγώ το κορμί της και το υπέροχο νινάκι της. Στο cowgirl πολύ καλή με ωραίες κινήσεις της μέσης και εκφράσεις που έδειχναν πραγματική συμμετοχή. Συνέχεια με πολλές αλλαγές στάσεων, αγώνας σκέτη φωτιά. Στα τέσσερα που της αρέσει περισσότερο, πολύ δυνατή με όρεξη για ακούραστο σφυροκόπημα, ενώ φτιάχνεται και περισσότερο όταν βλέπει την όλη πάλη στον καθρέπτη και ξεφεύγει. Απίστευτη... Τέλειωσα στο στόμα της την πρώτη φορά, και μου έδωσε το καθιερωμένο δάγκωμα αν και τη μάλωσα λίγο. Ντουζάκι της ζήτησα και το κάναμε μαζί στο ημίχρονο, χαλάρωμα στην αγκαλιά μου και μετά από λίγο δεύτερος γύρος ... Δυναμική και ακούραστη που αξίζει ότι και να της δώσεις γιατί στο ανταποδίδει, και σε αφήνει με ένα γλυκό χαμόγελο. Υπέροχη στα πάντα που σου χαρίζει ξεχωριστές στιγμές, και εμπειρίες. Πέρασα όμορφα και όταν έφυγα σκεφτόμουν αν και πότε θα μπορέσω να την ξανασυναντήσω.
Τα φράγκα δεν είναι λίγα αλλά και elite υπηρεσίες δεν μπορείς να πάρεις χωρίς να πληρώσεις!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού