Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Mia είναι μια ωραία ξανθιά Σλοβάκα, έμπειρη στο χώρο, ομιλητική, ευχάριστη και τίμια στον αγώνα. Άλλη μια σίγουρη επιλογή από τον φίλο μας τον Rob.
Η συνεννόηση με το πρακτορείο ήταν πολύ εύκολη, όπως πάντα. Ξενοδοχείο το πλέον γνωστό στην γνωστή στρογγυλή πλατεία. Δωμάτιο/μπάνιο ευρύχωρο και μια χαρά (θέα πλατεία).
Η Mia είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα από την Μπρατισλάβα. Οι φωτό της είναι πραγματικές, αν και θα την χαρακτήριζα αρκετά ομορφότερη. Το πρόσωπό της είναι γλυκό και στρογγυλό (στις φωτό είναι κάπως άγριο), έχει καστανοπράσινα μάτια και όμορφα χείλια. Τα μαλλιά της είναι ίσια ξανθά βαμμένα (μάλλον καστανή την κάνω για original). Το κορμί της είναι από τα πιο όμορφα που έχω συναντήσει και είναι κρίμα που δεν το δείχνει σωστά στις φωτό της. Είναι στα 26 αλλά δείχνει νεώτερη γιατί έχει καθαρό πρόσωπο και σώμα. Έχει κανονικό ύψος (γύρω στο 1.65) και είναι γενικά λεπτή αλλά με ωραίες καμπύλες (λεπτή μέση), ωραία επίπεδη κοιλιά, και ωραίους γλουτούς και πόδια. Το στήθος της είναι σχετικά μικρό αλλά πολύ καλό και στητό, αν το είχε ένα μέγεθος μεγαλύτερο θα ήταν τέλειο. Έχει ένα piercing στον αφαλό και ένα μικρό διακριτικό tattoo (tribal) στο δεξί ώμο. Συνολικά διαθέτει ένα πολύ ωραίο αθλητικό σώμα. Να επισημάνω ότι το κορμί της μου «κούμπωσε» τέλεια όταν την είχα από πάνω στο 69!
Τα αγγλικά της είναι πολύ καλά, είναι άνετη στη συζήτηση, έξυπνη κοπέλα, και γενικά στο social time είναι πολύ καλή.
Κατά την άφιξη ήταν λίγο σφιγμένη στα πρώτα λεπτά, μέχρι να με γνωρίσει και να σιγουρευτεί, μετά όλα καλά. Μάλιστα προσφέρθηκε εξαρχής να πάμε μαζί στο μπάνιο για να με «περιποιηθεί»!
Στα φιλιά είναι πολύ καλή και άνετη. Στην πίπα επίσης πολύ καλή και ακούραστη, όταν την ζήτησα να περιποιηθεί την παρέα το έκανε με ευχαρίστηση, έχει και κάποιες δόσεις για deep (μέτριες όμως). Γενικά δείχνει και είναι γνώστης του αντικειμένου. Επίσης στα συν ότι έχει ωραίο βλέμμα όταν το κάνει. Το νινάκι της το είχε ωραία τριμαρισμένο με κάθετο χνουδάκι, σε μέγεθος εβδομάδας. Για αλλαγή (από τα ξυρισμένα/αποτριχωμένα) ήταν πολύ καλό, γιατί επίσης ήταν πεντακάθαρο και νεανικότατο (=με μικρά χείλη). Το εκμεταλλεύτηκα δεόντως, και σίγουρα της αρέσει να την περιποιούνται! Επίσης στο 69 είναι πάρα πολύ καλή, από τις καλύτερες θα έλεγα (δέσανε και τα κορμιά μας!).
Στον κανονικό αγώνα είναι άνετη και με αντοχές, και έχει φυσική λίπανση (στα συν). Έχει άριστο κορμί (ωραίο/αθλητικό, και στο σωστό μέγεθος) και επίσης στα συν ότι δεν ιδρώνει εύκολα. Γενικά πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα σου δίνει την αίσθηση της σιγουριάς, ξέρει τι κάνει, το κάνει με ευχαρίστηση, δεν είναι σαν μια άβγαλτη πιτσιρίκα. Επίσης στα συν ότι κάποιες στιγμές έβγαλε και λίγο PSE, το οποίο και αφήνω για διερεύνηση την επόμενη φορά.
Να αναφέρω ότι (όπως όλες σχεδόν στο χώρο) είχε ένα net book (και καλά με ωραίο background) σε επίκαιρη θέση, αλλά με το γνωστό γαλάζιο πρόγραμμα «be together-wherever» ανοικτό. Διακριτικά κατέβασα το καπάκι (δεν είπε τίποτα) και όλα καλά.
Επίσης από τιμή η κοπέλα είναι άκρως ανταγωνιστική (και χωρίς μα και μού και extras). Συνολικά ήταν μια ακόμα άριστη επιλογή από τον Rob, και μπαίνει στη λίστα με τις σίγουρες λύσεις.
“It is better to be safe than sorry” που λένε και οι αγγλοσάξονες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.456
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού