Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν την έχω ξανασυναντήσει, θα το είχα κάνει πολύ καιρό πριν στο πρώτο της tour αλλά μου ακύρωσε το ραντεβού, στην συνέχεια 2 φίλοι δεν μου είπαν τα καλύτερα οπότε δεν ήταν πια στις επιλογές μου.
Παρόλα αυτά επειδή εδώ και ένα χρόνο την βλέπω που πηγαινοέρχεται ,είχα την περιέργεια να δω τι «παίζει» με δαύτη, μια λοιπόν και δεν έβλεπα κάτι νέο πιο ενδιαφέρον έκλεισα στην Grace.
Υποδοχή στο καλό κεντρικό ξενοδοχείο όπως πρέπει και μ’αρέσει, πολύ ωραία περιποιημένη, βαμμένη, μακιγιαρισμένη και χτενισμένη με ψηλοτάκουνες γόβες, είναι και ψηλή γυναίκα ήταν εντυπωσιακή.
Ντύσιμο ωραίο και έξυπνο από αυτό που κερδίζει αμέσως το παιχνίδι των εντυπώσεων, φόρεμα φαρδύ κάτω για να μην τονίζονται οι ατέλειες και στενό επάνω με μεγάλο ντεκολτέ να μισοφαίνονται τα βυζιά και ακάλυπτους ώμους ένα look που παράγει ένα κολακευτικό εφέ πάνω σε κάθε σιλουέτα αφού συμβάλει στην εντύπωση ιδανικών αναλογιών, έλα όμως που δεν πήγα εκεί για να χορέψουμε και όταν ήρθε η ώρα να το αποχωριστεί, εκεί την «κάτσαμε την βάρκα»…
Είναι τουλάχιστον 7-8 κιλά πάνω από αυτό που διαφημίζει, δεν περίμενα να δω μοντέλο αλλά και από το γυναικείο σώμα που αφήνουν οι φωτογραφίες να εννοηθεί απέχει πολύ, μέση δεν υπάρχει και από τις καινούργιες φωτογραφίες στο escortnews το μόνο που είναι ίδιο είναι το στήθος και λίγο πλησιάζουν οι γάμπες, στο υπόλοιπο σώμα μοιράστε τα 8 παραπανίσια κιλά…
Πρόσωπο καλούτσικο, γλυκό με ωραία μάτια, όχι κάτι εξαιρετικό ήταν όμως πολύ περιποιημένο όπως έγραψα στην αρχή και μου άρεσε.
Πάρα πολύ καλά αγγλικά, ευγενική, χαμογελαστή , έξυπνη κι ευχάριστη στην ολιγόλεπτη συζήτηση μας, την οποία διέκοψα λίγο απότομα για να κάνω ντους μιας και ήξερα ότι αρέσκετε να «τρώει» χρόνο.
Ήρθε η ώρα του ρευστού,λέω να αφήσω extra 100€ για το anal, το αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας μου κάτι αστείες δικαιολογίες, ότι έκανε χθες, δεν μπορεί να το κάνει σήμερα, πάντα όμως πρέπει να πω χαμογελαστή και με τυπική ευγένεια, χειρονομούσε και μου εξηγούσε τέλος πάντων μέχρι που χρησιμοποίησε την λέξη rotation.
Με έπιασαν κάτι γέλια, με κοιτούσε με απορία, ε!! τι θα μάθεις στο Λονδίνο λέω από τον Arsene Wenger…δεν το κατάλαβε, συνέχισε να με κοιτά παράξενα…
Το 1992 είχα πάει να δουλέψω στην Νέα Υόρκη, «κόλλησα» λοιπόν την τρέλα από ένα φίλο μου και έγινα φίλαθλος των New York Yankees. Στο μπέιζμπολ λοιπόν είχα ακούσει τότε να χρησιμοποιείτε ευρέως ο όρος rotation για τους pitchers οι οποίοι για να μην επιβαρύνουν το χέρι τους παίζουν μία φορά στις τέσσερις περίπου μέρες.
Τα τελευταία χρόνια το rotation το διαβάζω συνέχεια, το χρησιμοποιεί ο Φερέρ, ο Τεν Κάτε, ο Sir Alex Ferguson, ο Arsene Wenger, κ.λ.π., τώρα το’μαθαν και οι πουτάνες, rotation στο πήδημα του κώλου…!!!
Γελώντας ακόμα ξάπλωσα και ξεκίνησε με καλούτσικα φιλιά και μέτρια πίπα την οποία βελτίωσε λίγο στο 69 όπως ήταν στημένη στα τέσσερα και δεν χρειαζόταν να της τραβώ το χέρι, μουνάκι ξυρισμένο και περιποιημένο.
Στο sex ιεραποστολικό είναι η στάση που νομίζω ότι γουστάρει περισσότερο, είναι πολύ της αγκαλίτσας και της τρυφερότητας, αρκετές κραυγούλες με ικανοποιητική συμμετοχή.
Όταν πέρασε η ώρα και είδα ότι δεν είχα πολύ χρόνο διαθέσιμο την έβαλα στα τέσσερα, δεν νομίζω ότι το γούσταρε αυτό, αλλά την «έσπρωξα»καλά μέχρι να της τα δώσω στο στόμα.
Συμπερασματικά μέτρια εμφάνιση εκτός αν σας αρέσουν οι γυναίκες που «απλώνουν», από service δεν προσφέρει κάτι αξιοσημείωτο οπότε από μένα δεν «προκρίνεται», δεν έχανα τίποτα τόσο καιρό που δεν είχα δοκιμάσει,τελικά ούτε το service με αποζημίωσε, δεν μείναμε μόνο στην βάρκα «κάτσαμε ολόκληρο Queen Mary»…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.390
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού