Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη κοπελλα την συναντησα πριν 2 βδομαδες στη γνωστη σεξουαλικη φωλια πλησιον του Καλλιμάρμαρου, καθως αποφασισε να "ιδιωτευσει" και επομενως να καταργησει τα incall. Οι τιμες της, αλλα και το service ειναι σαφως βελτιωμενα καθοτι τωρα δεν εχει την πολυτελεια να χασει την πελατεια που με κοπο εχτισε μεσω του πρακτορειου.
Σωματακι αρκετα καλο οπως περιεγραψαν και οι υπολοιποι, αλλα με λιγο χοντρες για τα γουστα μου γαμπες. Βυζακι επισης αρκετα καλο (σιλικονατο) με ρωγες πολυ ευαισθητες που της αρεσει να τις γλυφει κατα την ιεραποστολικη σταση. Στο oral εχει αξιοπρεπη αποδοση χωρις ομως deepthroat. Τα χειλακια της, προσδιδουν αισθησιασμο και ειναι πολυ ευχαριστο να την παρακολουθει κανεις "επι τω εργω"
Στο σεξ ηταν περιεργως αρκετα ζωντανη αν και ηταν η τελευταια της μερα αλλα πρωτο ραντεβου (αυτο παντα βοηθα). Πρωτοβουλιες δεν παιρνει αλλα βγαζει αισθησιακες κραυγουλες και εδειχνε να απολαμβανει. Στο anal αν και ηταν λιγο διστακτικη στην αρχη, δεν εφερε αντιρρηση καθως το ειχαμε ξεκαθαρισει το θεμα πριν το ραντεβου ( 80 γιουρια το μαλλι )Με αρκετο λιπαντικο για να μη βγει off στο 5λεπτο, το παλεψαμε σε δυο στασεις, με την τελευταια να τριβει το νινακι της δαιμονισμενα και να γλυφει το βυζακι της. Προφανως το τελειωμα εκει ηταν επιβεβλημενο.
Ο δευτερος γυρος ξεκινησε μιση ωρα αργοτερα λογω κουβεντας (εν γνωσει μου οτι κυλουσε ο χρονος) και αν και κρατησε κανα 20 λεπτο, τελειωμα δεν υπηρξε, καθως χτυπησε το "καμπανακι" Για να ειμαι ειλικρινης, δε με πολυπειραξε καθως ειχα ευχαριστηθει αρκετα τη πρωτη φορα.
Στην τιμη συμπεριελαβα και το 30αρι του δωματιου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2009
Κόστος συνάντησης
310
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού