Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχοντας διαβάσει τις καλές μεν, αλλά «μετρημένες» αναφορές των κατά τεκμήριο έμπειρων συναγωνιστών πιο κάτω, αναρωτιόμουν μήπως είχα ενθουσιαστεί κατά την πρώτη μου συνάντηση με την κοπέλα (πριν δύο μήνες), και ήμουν ίσως υπερβολικός στην πρώτη μου αναφορά…
Έκανα restart (όσο μπορούσα) στις αρχικές αναμνήσεις και εντυπώσεις από την συγκεκριμένη κοπέλα και την ξανασυνάντησα.
Η συνεννόηση με το πρακτορείο όπως πάντα άψογη, φιλική και γρήγορη.
Το ξενοδοχείο αυτή την φορά ήταν πολύ μέτριο, βολικό ως θέση μεν (ακριβώς δίπλα στο γνωστό escort’s top choice) αλλά παλαιό και με μικρά δωμάτια… πρακτικά κάτω του μέσου όρου.
Για χρήμα και για χρόνο έχω να πω πως απλά είναι σαν να μην υπάρχουν για την κοπέλα, ποτέ δεν ασχολήθηκε.. όλα ήταν στην διακριτική μου ευχέρεια.
Η Anita με υποδέχτηκε χαμογελαστή και περιποιημένη φορώντας ένα κόκκινο neglige και έχοντας βάψει ασορτί τα χείλη της κατακόκκινα. Από κάτω φορούσε το κόκκινο σετάκι εσωρούχων από την τελευταία (νέα) φωτό της στο site του πρακτορείου της. Δεν θα μπω σε σωματικές περιγραφές γιατί το έχω ήδη κάνει… Στον Tony απλά να πω πως έχει τα ίδια κιλά όπως και το καλοκαίρι… Στον Fantom να πω πως ναι, είναι σχετικά γεμάτη στη μέση και τον ποπό και συμφωνώ πως σε καμιά περίπτωση δεν έχει (ούτε καν μοιάζει) κορμί μοντέλου… Και στους δύο να πω πως όντως με τον (διακριτικό) τρόπο της προσπαθούσε να κρύψει τις όποιες σωματικές ατέλειες έχει… Αυτό είναι κάτι που βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, και που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας εφόσον σέβεται τον εαυτό του και τους τριγύρω του. Όμως τις συγκριμένες ατέλειες προσωπικά τις βρίσκω δευτερεύουσας σημασίας, μπροστά στα άλλα σωματικά προσόντα της κοπέλας.
Φυσικά ο καθένας μας έχει τα κριτήριά του όταν επιλέγει την συνοδό του με βάση τις φωτογραφίες και την εξωτερική εμφάνιση και δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω συζήτηση σε αυτό. Με βάση τα δικά μου κριτήρια, την βρίσκω συνολικά μια πολύ όμορφη κοπέλα. Και αυτό γιατί είναι νέα και φρέσκια, έχει πολύ όμορφο και καθαρό πρόσωπο, έχει πολύ ωραία επιδερμίδα, είναι πεντακάθαρη και προπάντων είναι εξαιρετικά περιποιημένη, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει σεβασμό προς τον συνοδό της.
Και δυο λόγια για τις υπηρεσίες, αν και μία λέξη είναι αρκετή «Άριστες».
Φιλιά και ερωτική πράξη εξαιρετικά… Τολμώ να πω καλύτερα από τις υπηρεσίες που προσωπικά είχα ως πρότυπο μέχρι σήμερα, της Vanessa από LL, και ας στεναχωρήσω αρκετούς. Και οι δύο κοπέλες φιλάνε υπέροχα και τα κάνουν (σχεδόν) όλα υπέροχα, η διαφορά είναι στον τρόπο. Η Vanessa το κάνει επειδή το νοιώθει κάπως σαν φυσική της υποχρέωση προς τον πελάτη (θυμάμαι μου είχε πει χαρακτηριστικά “You came to me, so I have to please you”), χωρίς αρκετό συναίσθημα δηλαδή. Η Anita το κάνει και σου δείχνει ότι και αυτή παίρνει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί είναι κάτι που της αρέσει πραγματικά.
Είναι πραγματικά απελευθερωμένη κοπέλα στο κρεβάτι, και σε καμιά στιγμή δεν ένιωσα αναστολή από πλευράς της σε ότι κάναμε μαζί… και κάναμε αρκετά! Αυτή η απελευθέρωση και συμμετοχή είναι κάτι που με φτιάχνει και με κάνει να αποδίδω και εγώ εξαιρετικά…
Ο Μολιέρος είχε κάποτε γράψει : «Η μόνη φιλοδοξία της γυναίκας είναι να εμπνέει τον έρωτα», η Anita σίγουρα θα ενθουσίαζε τον Μολιέρο…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
210
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.504
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού