Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 31 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την έχω συναντήσει αρκετές φορές αλλά δεν έχω γράψει ποτέ γιατί όταν ξεκίνησα να γράφω κριτικές θεώρησα ότι το θέμα ήταν «καλυμμένο», είχαν γραφτεί αρκετά που έδιναν σε όποιον νέο διάβαζε μια σωστή εικόνα του τι θα αντιμετωπίσει.
Αποφάσισα να γράψω την άποψη μου για αυτούς που δεν γνωρίζουν το κορίτσι γιατί το καλοκαίρι που ήμουν διακοπές και αυτή έκανε tour διάβαζα πολλές αντικρουόμενες απόψεις.
Tην είχα συναντήσει για πρώτη φορά ενάμιση χρόνο πριν (στο πρώτο της tour) και
πιθανόν να μην την ξανάβλεπα, πήρα αυτό που ήθελα αλλά ξαναβλέπω μόνο τα κορίτσια που συνδυάζουν και πολύ καλή εμφάνιση και πολύ καλό service.
Λίγο καιρό μετά και ενώ η Kimberly ήταν ξανά εδώ, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με μια κράτηση που είχα για άλλο κορίτσι του zuzana , ενώ ήμουν ήδη λοιπόν στο ξενοδοχείο και του τα «έχωνα» μου προτάθηκε να δω για μια ώρα την Kimberly που είχε μια ακύρωση και ήταν free.
Πέρασα πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά, υπήρχε καλή χημεία μεταξύ μας και νομίζω ότι το ίδιο καλά είχε περάσει και αυτή, μου πρότεινε να βγούμε το βράδυ έξω και από τότε αναπτύχτηκε μεταξύ μας μια «σχέση», προσπαθώ λοιπόν να την βλέπω συχνά , όχι σε κάθε tour, βδομάδες σαν και αυτή ας πούμε που προσφέρονται για «επαναλήψεις» προσπαθώ να διατηρώ το feeling για να μην είναι κάθε συνάντηση μας σαν reunion παλιών συμμαθητών.
Τα έγραψα αυτά για να εξηγήσω τον λόγο που έγινα τακτικός, βέβαια από ότι ξέρω έχει πολλούς μόνιμους πελάτες που είναι φανατικοί , η Kimberly όπως και να το κάνουμε είναι star λόγω εμφάνισης, όπως είναι και η Carolina star λόγω service και όπως ξέρετε όλοι οι stars σε όλους τους χώρους είναι αμφιλεγόμενα πρόσωπα, έχουν πολλούς φανατικούς θαυμαστές και πολλούς πολέμιους…
Πάντως όσο παράλογο και να ακούγεται όλοι δίκιο έχουν και αυτοί που έχουν ξετρελαθεί μαζί της και αυτοί που την θεωρούν έπιπλο, ψυγείο κ.λ.π. οι ρωμαίοι καλά τα έλεγαν : De gustibus et coloribus non disputantum.
Oσο αφορά εμένα μην με λογαριάζετε είμαι σε ειδική κατηγορία, μάλλον θα με λέγατε: Deliriant isti Romani…
Πάμε παρακάτω, από εμφάνιση είναι μουναρος, ντυμένη και βαμμένη δεν παίζεται με τίποτα, θα σας πω μόνο ότι όσες φορές βγήκαμε Athens by night οι Ελλεηνίδες έτριβαν τα μάτια τους, σκουντούσε η μια την άλλη…
Ηλικιακά είναι γύρω στα 27 (τόσο νομίζω εγώ αυτή άλλο μου είπε) και άβαφη στο πρόσωπο χάνει αρκετά, είναι απλώς καλό, σώμα με μια λέξη ΚΟΡΜΑΡΑ με καταπληκτικά σιλικονάτα βυζιά από τις καλύτερες επεμβάσεις πλαστικού που έχω δει, άριστες ρόγες, στενή μέση, ωραίος κώλος, απαλή επιδερμίδα και μουνάκι πάντα περιποιημένο.
Πίπα πάρα πολύ μέτρια, θέλει σωστή καθοδήγηση όπως και σε όλο το meeting, την τραβάτε το χέρι και την αφήνετε να κάνει ότι μπορεί.
Στο sex, το μεγάλο της μείον είναι ότι δεν έχει την ικανότητα να σε παραμυθιάσει με την τάχα συμμετοχή της ότι γουστάρει όποτε δεν θα νομίσετε ότι το σκορ ήρθε 3-3, δεν έχει πάθος και δεν παίρνει πρωτοβουλίες, κατά τα άλλα πρέπει να είστε συνέχεια στη «τσίτα» για να δίνετε οδηγίες, είναι πρόθυμη, φιλότιμη και δεν λέει όχι αλλά μέχρι εκεί…
Ασφαλώς ακόμα και εγώ που έχω βρει μια άκρη μαζί της, ξέρει τι θέλω και ξέρω και εγώ τι θέλει δεν μπορώ να την προτείνω, είναι από τις κοπέλες που δεν προτείνονται ούτε με κλειστά ούτε με ανοιχτά μάτια, όποιος λοιπόν πάει και θέλει μια γυναίκα να τον πηδήξει βγαίνοντας θα κλαίει τα λεφτά του, θα περάσει καλά όποιος είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο ίδιος δράση, του είναι αρκετό αυτό που βλέπει και φτιάχνεται βλέποντας τον μούναρο που πηδά.
Εγώ όταν πήγα την πρώτη φορά είχα στα αυτιά μου την διάγνωση του προέδρου που για ακόμα μια φορά πρώτος-πρώτος ενάμιση χρόνο είχε ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους : «Θα γαμήσετε μια πολύ ωραία μουνάρα και είναι στο χέρι σας αν θα είναι καλά η όχι. Καλό βόλι μάγκες.»
Παρότι κοντεύουν 2 χρόνια από τότε η διάγνωση του παραμένει ακριβής και σε ισχύ,
από εκεί και πέρα ξέρετε τι μπορεί να σας προσφέρει και πράττετε ανάλογα, άλλωστε δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο πως σε κάθε tour είναι full booked, γιατί όταν μιλάμε για ενημερωμένους «παίχτες» όπως εμείς στο site, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για λίγο καιρό, πολλούς για πολύ καιρό είναι αδύνατον…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού