Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως έχει αναφερθεί η Rita είναι η πρώην Tina. Ξανά καλοκαιριάτικα εδώ, με νέο όνομα διαλεγμένο με τον ίδια έξυπνη σκέψη.
Είναι εύηχο, κοντό όσο η εξάτμιση μιας Alpha Romeo και μοντέρνο όσο η παρέα του Κώστα Βουτσά στον «Κατήφορο».
Αντίθετα με το ρητό ότι «το όνομα δεν δίνει κύρος στον άνδρα, αλλά ο άνδρας στο όνομα» στα ct το όνομα βοηθά από την στιγμή που θα ξεχωρίσεις από τον σωρό και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις σημείο αναφοράς.
Η εμφάνιση πάντως δεν την βοηθά ιδιαίτερα να ξεχωρίσει.
Δείχνει κοντά στα 23, είναι σχετικά κοντή, το πρόσωπο είναι πολύ μέτριο με έντονα ρώσικα χαρακτηριστικά, περίεργη μύτη και τα ωραία μπλε μάτια είναι το μόνο αξιομνημόνευτο.
Σωματάκι πολύ κοντά στις φωτογραφίες, αδύνατο και σφικτό με ωραίο κωλαράκι, πολύ μικρά βυζάκια και ρόγες που μεγαλώνουν απίστευτα όπως της Morgan.
Το Erotic massage το διαφημίζουν όλες αλλά για την Rita είναι μέρος των προκαταρκτικών. Με ξάπλωσε μπρούμυτα μόλις βγήκα από το ντους και με λίγο oil άρχισε από τον λαιμό και την πλάτη μέχρι τους γλουτούς και σε λίγο ένιωθα τις καυλωμένες ρώγες να μου γαργαλούν την πλάτη.
Όταν είχα «φτιαχτεί» αρκετά με μια απότομη κίνηση όπως είναι ελαφριά αλλάξαμε θέσεις, από κάτω βρέθηκε αυτή.
Φιλιά πολύ καλά, μουνάκι περιποιημένο και έτοιμο για γλείψιμο, την κατάλληλη στιγμή όταν είχε πάρει «φωτιά», τα δαχτυλάκια τα ζήτησε από μόνη της.
Αρκετά «δούλεψα», οπότε πάλι εγώ ξάπλα για την πίπα που ήταν αρκετά καλή, νόημα για το «σκουφάκι» και χαμός…
Την γύριζα, με γύριζε, πέσαμε από το κρεβάτι, όρθια, καρεκλάρα, στα δυο, στα τέσσερα, είναι amateur που διψά για πούτσο.
Αυτό είναι και το ρίσκο για όποιον πάει το "amateur" που για πολλούς μπορεί να είναι καλό αλλά το professional εξασφαλίζει ένα minimum υπηρεσιών, αλλιώς βασίζεσαι στην διάθεσή της και ότι γίνει.
Το amateur φαίνεται και στην γενική της στάση και συμπεριφορά, που ήταν μεν καλή αλλά δεν ήταν αυτή η στημένη ευγενική που έχουν πολλές.
Η δεσποινίς είναι λίγο χυμαδούρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας καταφέρνοντας να θυμηθώ τον Νίτσε, που είχε πει ότι «αν πρόκειται να συναντηθείς με γυναίκα, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το μαστίγιο».
Αν την «καμακώσετε» σε κάνα club θα έλεγα αξίζει με «χίλια», τώρα με 250€ την ώρα, μπορεί οι πιθανότητες να περάσετε super είναι υπέρ σας, αλλά θα έλεγα ότι προτείνετε σ’αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό και όχι κάτι σίγουρο.
Είπαμε άλλωστε:
Η «αφεντικίνα» μπορεί να το κάνει για τα λεφτά, αλλά δεν θέλει πίεση.
Κι όταν κάποιος είναι ιδιόρρυθμος, είναι ταυτόχρονα και μερακλής στη δουλειά του. Δεν δουλεύει φασόν γαμήσι, «βάλε μια 69 με cim» και «πιασε και μια doggie με anal», ότι γίνεται, αποφασίζεται επί τόπου…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού