Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να ναι καλά ο πρόεδρος που μου άνοιξε τα μάτια σε δύσκολες εποχές και δεν πέταξα τα ευρώ μου...

Από την αρχή το είδα αρπαγμένο αλλά λέω μπορεί να έχω επηρεαστεί από αυτά που έχω ακούσει, οπότε λέω ας παίξω άμυνα να δείξω χαρακτήρα.
Κορμάκι όμορφο γύρω στο 1,65 ποδαράκια άψογα περιποιημένα ,κωλαράκι πεταχτό και στήθος αφηβικό σχεδόν ανύπαρκτο με σκούρες ρωγες που γεμίζουν το στόμα.
Μουτράκι στα όρια της αναίδειας με μια επειτηδευμένη επιθετικότητα στην συμπεριφορά να παίζει μεταξύ της απόρριψης αναζητώντας την αποπλάνηση.
Η Αμερικάνικη προφορά της για μια στιγμή με ξάφνιασε ευχάριστα αλλά εκείνο το sparking or natural (όταν της ζήτησα νερό)με έκανε να αισθανθώ ξανά Ευρω - πέος

Ξεκίνησε λέγοντάς μου γύρνα μπρούμητα αρχίζοντας ένα τρελό body to body massage αφήνοντας το bobay oil να τρέξει επάνω στην πλάτη μου και τρίβοντας τις ρόγες της παντού.
Τα στησίματά της είναι χορεύτριας στρίπερ τουλάχιστον ,ενώ στα highligts του απογεύματος το standing πισωκολλητο ενώ εκείνη έπινε από το μπουκάλι burbon , με το ένα της πόδι περασμένο κάτω από τα @@ μου να μου τρίβει με την πατούσα την κωλοτρυπίδα.Παρεπιπτόντως το πατουσάκι της είναι όση η παλάμη μου. Οποία ηδονή!!!!

Περιττό να πω πως δεν έμεινε τίποτα αγάμητο στο δωμάτιο αφού σε κάποια στιγμή πρέπει να τον έβαλα και στις μαξιλαροθήκες.
Από πάνω όταν ανεβαίνει το κορίτσι είναι μαέστρος αφού παίζει με το εργαλείο σε όλες τις οκτάβες ξεκινώντας από πολύ ψηλά και κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω ανεβάζει τον ρυθμό.

Συμπερασματικά θα την έλεγα ιδιάζουσα περίπτωση πηδήματος, που δεν πρέπει να λείπει από μια ανδρική βιβλιοθήκη όταν θα έρθει εκείνη η ώρα του απολογισμού των πάσης φύσεως ηδονών που γεύτηκαμε στο σύντομο πέρασμά μας από το μάταιο τούτο μπουρδελόκοσμο.

Τυχαίο? δε νομίζω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2010
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.814
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού