Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Θυμούμενος παλιές όμορφες στιγμές, που ακόμα δεν είχα ψηθεί αρκετά στο χώρο των τουριστριών, που δεν είχα ως γνώμονα τα λεγόμενα των άλλων αλλά αντίθετα καθοδηγούμενος από το ένστικτο μου, τις φωτογραφίες των κοριτσιών και με σύμμαχο τον αυθορμητισμό μου, πήγαινα στις για εμένα αξέχαστες τότε συναντήσεις!
Αξέχαστες διότι αν και αυτός ο αυθορμητισμός ή αλλιώς τα γνωστά κασκαντεριλίκια, είναι επικίνδυνα και κοστίζουν ακριβά, εμένα μου βγήκαν σε πολύ θετικές και όμορφες συναντήσεις!

Έτσι, σκεφτόμενος αυτά, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την συγκεκριμένη κοπέλα που την είχα ξεχωρίσει από τις φωτογραφίες της!
Την επικοινωνία με το πρακτορείο θα την χαρακτήριζα ως καλή και αυτό διότι απαντούσαν άμεσα στα μηνύματα μου χωρίς να χρειάζεται να αναμένω!
Λίγο με χάλασαν στο γεγονός ότι δεν δέχτηκαν την πρόταση μου για μείωση τιμής αλλά αυτό είναι δικαίωμα τους, όπως και δικαίωμα μας είναι αν επιθυμούμε τελικά να πραγματοποιηθεί η συνάντηση!
Φτάνοντας στο δωμάτιο της κοπέλας με έπιασε η γνωστή σε όλους μας όμορφη ταχυπαλμία και το σφίξιμο στο στομαχάκι, μην ξέροντας και αναμένοντας με αγωνία τι πραγματικά θα δούμε!
Την πόρτα άνοιξε μια κοπέλα που καθόλου δεν μοιάζει με αυτήν στις φωτογραφίες αλλά που σε καμιά περίπτωση δεν την λες άσχημη!
Είναι μια κοπέλα πραγματικά μικρή σε ηλικία, ξανθούλα, με καστανά ματάκια και με όμορφο όπως κατάφερα να διακρίνω σωματάκι αλλά που με εμένα δεν με προκαλούσε στο να την δοκιμάσω!
Από τη σύντομη επικοινωνία μας διέκρινε και μια έντονη αμηχανία εκ μέρους της που όμως εγώ την αντιλήφθηκα ως απειρία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εμφανισιακά δεν μου προκάλεσε κανένα σκίρτημα, με οδήγησαν εύκολα προς την πόρτα και στο τέλος της συνάντησης!

Ο αυθορμητισμός και τα κασκαντεριλίκια είναι όμορφα και μερικές φορές πολλούς από εμάς μας έχουν οδηγήσει σε όμορφες συναντήσεις και στην ανακάλυψη καλών και έντιμων κοριτσιών, αλλά δυστυχώς, δεν είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα και η στολή του κασκαντέρ καλό είναι να μένει και μερικές φορές στην ντουλάπα μας!

Τελειώνοντας, όπως αναφέρει ο συμπαίκτης μας Polax...
"Είδομεν, ας βγάλει η συμπρωτεύουσα τα κάστανα από την φωτιά!"



Latin Boy...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2010
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Furby
Μέλος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού