Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όταν πριν 2-3 μήνες περίπου πρωτοεμφανίστηκε η Giselle με το όνομα Mara στο προσκήνιο των c.t., είχα πει μέσα μου ωραία κοπέλα, αλλά όχι για τα δόντια μου. Θεωρούσα δηλ. ότι ήταν "too much" και "too wild" για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα μαζί της, αφενός λόγω του ύψους της (1,81 χωρίς τα ψηλοτάκουνα, φανταστείτε δε πως δείχνει πάνω σ’ αυτά!) και αφετέρου ένεκα του προσώπου της, που ναι μεν δεν το λες όμορφο, κρίνοντας το με τα κλασσικά κριτήρια, αλλά ούτε και άσχημο, εγώ θα το έλεγα "ιδιαίτερο" και σίγουρα ξεχωριστό.
Παρόλα αυτά, πριν 1 μήνα περίπου, εξαιτίας των παραινέσεων φίλου συμπαίκτη έκλεισα ένα 2ωρο ραντεβού μαζί της, αλλά εκ των υστέρων κώτεψα και το ακύρωσα για προσωπικούς λόγους. Το πόσο λάθος είχα κάνει τότε, το κατάλαβα χθες την ώρα που έφευγα από τη 2η (μέσα σε διάστημα 5 ημερών) συνάντησή μου μαζί της, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ ως τώρα με έσκορτ, 2 ραντεβού δηλ. με την ίδια κοπέλα στη διάρκεια του ίδιου τουρ.
Στη 1η συνάντησή μας σ’ αυτό το τουρ της, που έγινε εντέλει χάρη και πάλι στη μεσολάβηση του ίδιου φίλου συμπαίκτη, είχα πάρει μια πολύ καλή γεύση του τι σημαίνει Giselle, αλλά όχι αρκετή για να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για αυτήν συνολικά, αλλά και ειδικότερα για τις δυνατότητές της στο κρεβάτι. Κατάλαβα εν ολίγοις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερο χιούμορ που μπορεί και να γίνει και παρεξηγήσιμο, εσωστρεφή, συγκρατημένο, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη επαγγελματική συνείδηση σ’ αυτό που κάνει και με ξεχωριστές αρετές την ώρα της δράσης. Και κυρίως (με μια επιφύλαξη όμως) έναν άνθρωπο με χρυσή καρδιά! Μόλις λοιπόν πληροφορήθηκα τη παράταση του τουρ της κατά μερικές μέρες ακόμα, είχα τη 2η ευκαιρία μου, κι αυτή τη φορά την άρπαξα από τα μαλλιά, και πραγματικά δεν βγήκα χαμένος. Το γιατί θα το καταλάβετε παρακάτω.
Η Giselle λοιπόν έχει την εξής ιδιαιτερότητα, εξ ου και η επικεφαλίδα της κριτικής μου: Είναι μια κοπέλα που ο Θεός της χάρισε ένα εξαιρετικό κορμί, η οποία όμως σε αντίθεση με πάρα πολλές άλλες, εξίσου εντυπωσιακές έσκορτς, δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό το χάρισμά της (θεωρώντας δηλ. κακώς ότι ο πελάτης της πρέπει να αντλεί την όποια ευχαρίστησή του μόνο από την εμφάνισή της), αλλά αντίθετα αυτή το προσφέρει απλόχερα και με τέτοια μαεστρία, έτσι ώστε ο ο πελάτης της να νιώθει ότι ζει μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Αν τη Morgan την παρομοίασα με την BMW M5, γιατί είναι ένα "θηρίο" καμουφλαρισμένο κάτω από το παρουσιαστικό μιας εμφανίσιμης κοπέλας, η Giselle είναι τότε η FERRARI, που και φαίνεται αλλά και είναι το "θηρίο" που με τις επιδόσεις της στο κρεβάτι θα σε στείλει κυριολεκτικά αδιάβαστο, και θα σε κάνει να αναρωτιέσαι φεύγοντας, "καλά, εγώ το ‘ζησα αυτό;"
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ: Την απίστευτη, υγρή αίσθηση που μου προσέφερε το στόμα της την ώρα που κυριολεκτικά εξαφάνιζε το εργαλείο μου μέσα σ’ αυτό; Το παιχνιδιάρικο βλέμμα της με το οποίο με κοίταζε στα μάτια, την ώρα που μου μούλιαζε με τη γλώσσα της τα παραπονεμένα μου; Τη θέα του ελαφρά ανασηκωμένου κώλου της και τα βογγητά της, την ώρα που στημένη μπρούμητα και με ανοιχτά τα πόδια της την περιποιόμουνα στοματικά αλλά και με ταυτόχρονη δακτυλοσκόπηση και στις δύο τρυπούλες της επί μισή (!) τουλάχιστον ώρα, ενώ εκείνη έτριβε τη κλειτορίδα της; Τα μουγκρητά της και τους σπασμούς της την ώρα που έφτασε σε έναν απόλυτα αληθινό οργασμό στο τέλος αυτής της υπέροχης εμπειρίας; Το απίστευτο τόξο που, κρατώντας με τα χέρια της το κεφαλάρι του κρεβατιού, σχημάτιζε το ανασηκωμένο κορμί της, την ώρα που την "πήρα" αμέσως μετά στα 4; Το ότι το κρεβάτι αποχωρίσθηκε από το κεφαλάρι κι έφυγε προς τα πίσω, την ώρα που ενώ "τελείωνα" για 1η φορά, εκείνη έσπρωχνε με δύναμη προς τα πίσω για να νιώσει το εργαλείο μου να καρφώνεται όσο γίνεται πιο βαθιά μέσα της; Το ότι στο ιεραποστολικό έχωνε τα δάχτυλά της μέσα στο νινάκι της, ταυτόχρονα με το εργαλείο μου; Το ότι τρελλαινόταν να της χώνω το δάχτυλό μου εναλλάξ από το στόμα στο κώλο της και τούμπαλιν, ενώ της τον κάρφωνα ξανά στα 4; Το ότι δεν άντεξα και λίγο πιό ύστερα, την ώρα που η ίδια έχωνε προκλητικά και με μανία το δάχτυλό της στο κώλο της, εντελώς αυθόρμητα και χωρίς να το έχω προσχεδιάσει, άλλαξα τρύπα και της κάρφωσα όσο βαθύτερα μπορούσα και για όσο περισσότερο χρόνο άντεξα το εργαλείο μου στο κώλο της, χωρίς φυσικά να δείξει κανένα απολύτως σημάδι δυσαρέσκειας ή ενόχλησης, αλλά το εντελώς αντίθετο; Άλλο αν στο τέλος, μετά από ώρα, μου έριξε όλο νάζι μια φιλική επίπληξη, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Ακόμα και τώρα που τα θυμάμαι όλα αυτά, "φτιάχνομαι", και συγχωρέστε με για τη τόσο αναλυτική περιγραφή μου, αλλά πιστεύω ότι μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί η Giselle είναι αυτό που λέω στην επικεφαλίδα της κριτικής μου: Φαινόμενο!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού