Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Maya την είχα σταμπάρει από καιρό στα διάφορα pornosites και ήλπιζα ότι θα έρθει κάποια στιγμή όπερ και εγένετο. Την περίμενα βέβαια με τα καστανά μακρυά μαλλιά των φωτογραφιών και όχι τα κόκκινα που έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν σχεδόν όλων των CT's εκ Ρωσίας. Ημερομηνία συνάντησης Τρίτη και δεκατρείς, δεν πτοήθηκα όμως αφού είχα πληροφορία από μια φίλη ότι η κοπέλα είναι δυναμίτης. Αυτό που έμενε λοιπόν ήταν να το διαπιστώσω. Εμφανισιακά τα έχουν καλύψει όλα οι προηγούμενοι παίκτες. Φτάνω λοιπό στο ξενοδοχείο και μπαίνοντας στο δωμάτιο και τα σχετικά με τα ονόματα κλπ. με ρωτάει εάν μπορώ να συνδέσω το laptop της στο Internet αφού αυτή δεν τα είχε καταφέρει. Κάθομαι και εγώ να το συνδέσω και πέφτω μπροστά σε Ρώσικα Windows!!! Οπότε, ότι έκανα έγινε μηχανικά και σε λίγα λεπτά το Laptop της Maya είχε Internet.
Όλη την ώρα που δούλευα το εργαλείο της, αυτή δούλευε το δικό μου εργαλείο με το χέρι αφού πρώτα το είχε πετάξει έξω από το παντελόνι. Όταν δε είδε ότι είχε πλέον internet, πετάχτηκε επάνω με τέτοια χαρά με τάραξε στα γλωσσόφιλα και πήγε και στήθηκε με τα πόδια ορθάνοικτα σε ένα από τα δύο κρεβάτια του δωματίου και άρχισε να μαλακίζετε ενώ εγώ έβγαλα την μηχανή και τράβαγα. Δεν ήθελα και πολύ, την πλησίασα και της τον έδωσα στο στόμα όπου αποκάλυψε το εξαιρετικό ταλέντο που διαθέτει στη πεολυχία. Σάλια, φτυσίματα, λαρρυγγάτα, πουτσοσκάμπιλα, όλο το πακέτο που συμπλήρωνε το πρόστυχο και λάγνο βλέμμα της. Η μάχη ξεκίνησε με cowgirl και reverse cowgirl όπου η γκόμενα δεν άφηνε πόντο να πάει χαμένος και εγώ είχα μείνει να την βλέπω να χτυπιέται πάνω στο καβλί μου. Πίπα, αλλαγή καπότας, αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό στο απέναντι κρεβάτι, ξανά πίπα, αλλαγή καπότας και ώρα για back door penetration όπου έβαλε και λίγο johnsons baby oil, λες και το είχε ανάγκη. Ομολογουμένος, ποιό στενός κώλος από ότι περίμενα σε σχέση με αυτά που είχα δεί στο internet. Εδώ η γκόμενα έδωσε τα ρέστα. Η απόλυτη anal lover. Της ξέσκιζα τη σούφρα με λύσσα και αυτή έσπρωχνε για περισσότερο. Τελείωμα στο κωλαράκι της. Μετά το διάλειμα για τσιγάρο και ενώ μου έδειχνε στο laptop φωτογραφίες από τη δουλεία της (έχει σταματήσει εδώ και τρία χρόνια) και διάφορα για την ίδια (έχει γκόμενο τον οποίο μάλλον θα παντρευτεί),άρχισε ο δεύτερος γύρος στο όρθιο μπροστά στον καθρέφτη της ντουλάπας και συνεχίστηκε επάνω στο νυπτήρα του μπάνιου. Η γκόμενα λυσσάει για αυτή τη στάση παίχτες και όποιος είναι ψηλός και την επισκευτεί να τη δοκιμάσει, θα σας αποζημειώσει. Τα στυσήματα της είναι πραγματικά βγαλμένα από ταινία πορνό. Σε αυτή τη στάση τίμησα και τις δύο τρύπες της (με αλλαγή καπότας) όπου ήρθε και η δεύτερη κατάθεση στο σώμα.
Η γκόμενα ζεί για να γαμιέται και επειδή όπως είπε μάλλον δεν θα ξαναέρθει αφού δεν πολυγουστάρει τα CT's και το έκανε ύστερα από παρότρυνση της άλλης κοκκινομάλλας του προκτορείου. Έχει και μια φιλενάδα μούναρο που ψάχνει για γαμπρό. Όσοι πιστοί προσέλθετε με βιογραφικό.
Εν κατακλείδι, PSE από τα λίγα που δεν πρέπει να χάσετε. Μια μέρα έμεινε.
Υ.Γ. Τον τίτλο της κριτικής τον τραγούδαγε κατά τη διάρκεια του anal penetration.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού