Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πριν λίγο επέστρεψα από Maya. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα. Είχα τη τύχη ή την ατυχία να ξεκινήσω τα ct με μεγάλα ονόματα του χώρου (Bibi,Chrystal,Carolina,Sorana,Tommy,Lolita) και τελευταία βλέπω μια πτώση στο άθλημα. Δεν είναι ότι υστερεί στο service, αλλά κάτι λείπει από το πακέτο, που για μένα παίζει σημαντικό ρόλο.
Με το που πήγα, πέτυχα τη καθαρίστρια να καθαρίζει και η Maya καθόταν στο laptop. Με βλέπει και σκάει στα γέλια. Με είχαν ενημερώσει από το γραφείο να καθυστερήσω 5 λεπτά (στα 10 πήγα)
Η εμφάνισή της ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Φορούσε ένα λευκό σορτς και μια αμάνικη μπλούζα. Τα μαλλιά σε βρεγμένο look, το πρόσωπο, όπως όταν ξυπνάει. Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι, αλλά δεν την έκανες κάτω από 30. Το σώμα της είναι στα σωστά κιλά, αλλά έχει αρχίσει να χαλαρώνει και να έχει και αρκετή κυτταρίτιδα. Να σημειώσω πως έχει παντού σημάδια (μώλωπες) από χτυπήματα. Εχει πολύ ευαίσθητο δέρμα.
Το πίσω διαφορικό, ξεχωρίζει μόνο όταν πέφτει στα 4. Το στήθος ήταν μικρό και στητό (πως να πέσει) Από εμφάνιση δηλ, άστα.
Σκεφτόμουν να μείνω ή να φύγω και τελικά έμεινα. Είναι από τις λίγες φορές που το μετάνιωσα, χωρίς να ξέρω το γιατί. Όχι δεν μου είπε σε τίποτα, αν και την είχαν ξεπατώσει χτες, όπως μου είπε. Το κουλουράκι (δεν μου το έδινε, αλλά θα έσκαγα αν δεν το έπαιρνα) είναι όντως σφιχτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2010
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.742
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού