Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχω στριμωχτεί λίγο από θέμα ελεύθερου χρόνου και «χάθηκα», μιας λοιπόν και έμεινα εδώ Σ/Κ να γράψω δυο λόγια τώρα που ευκαιρώ περιμένοντας φίλο να έρθει να με πάρει για Σαββατόβραδο κραιπάλης…
Την Nicole την είχα σταμπάρει από μέρες αλλά η τελευταία μου συνάντηση από το "russian-girls-for.me" ήταν η Yana που δεν είχε καμιά σχέση με το μοντελόσωμα των φωτογραφιών παρότι στο site τους το 100% REAL PHOTOS αναβόσβηνε και τότε.
Να ευχαριστήσω τον φίλο που μου την πρότεινε, η κριτική του NITRO δεν είχε «ανέβει» ακόμη.
Όντως είναι το κορίτσι των φωτογραφιών χωρίς φωτοσοπιά, απλώς δεν είχε το επαγγελματικό μακιγιάζ.
Όμορφο κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά, μελαψό δέρμα και εξαιρετικά εξωτικά χαρακτηριστικά, υποσχόμενο βλέμμα από τα απροσδιορίστου χρώματος μάτια που μπέρδεψαν και τον NITRO.
Κορμάρα θα έλεγα εγώ αλλά πρέπει να σας αρέσουν τα μοντέλα, ψηλή με λεπτή μέση, μικρό βυζάκι και ωραίο κωλαράκι αλλά όλα τα λεφτά είναι η κίνηση όπως έγραψε και ο φίλος πιο κάτω, περπατά και τρίζουν τα πατώματα…
Αγγλικά καλούτσικα αλλά με ρώσικη προφορά και μερικές φορές δεν την καταλάβαινα και δεν είχα μαζί μου και την Νατάσσα Συρεγγέλα, αλλά who cares about that?
Στο sex τώρα ασφαλώς δεν πρόκειται να σας πηδήξει, είναι όμως ευχάριστο και χαμογελαστό κορίτσι και το κυριότερο πολύ πρόθυμη όπως οι περισσότερες ρωσίδες.
Φιλιά πολύ ρηχά στην αρχή αλλά μετά από ένα special γλείψιμο που την έκανα πήρε «φωτιά» και έγιναν πολύ ωραία με γλώσσα, πίπα μέτρια το δουλέψαμε όμως λίγο, στο sex αρκετές στάσεις με πολύ καθοδήγηση από μέρους μου και τελευταία με αυτή στα τέσσερα και μένα να χουφτώνω το μικρό κωλαράκι της, τελείωμα στο πρόσωπο για να βελτιώσω το VFM.
Ανακεφαλαιώνοντας, αυτό πoυ βλέπετε στις φωτογραφίες με μέτριο service από το οποίο ούτως ή άλλως απουσιάζουν Cim & Anal.
Στην Yana που έκανα αναφορά στην αρχή είχα γράψει:«Αχ!!και να’σουνα κορμάρα», η Nicole έχει την κορμάρα αλλά το service θέλει πολύ βελτίωση, όπως έχω ξαναγράψει εξαρτάται τι σου λείπει και τι ψάχνεις…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού