Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 16 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες γιά συλλεκτικό κομμάτι,γιά ουγγρική ομορφιά και προσθέτω λουλουδάκι Ουγγαρίας.
Απόλυτα ταυτίζομαι με τους δύο προλαλήσαντες που οι κριτικές τους έχουν βάθος και πάντα τις διαβάζω.
Εδώ οδηγήθηκα με τη διαίσθησή μου, με τη ιδιαίτερη ομορφιά/ προκλητικότητα που βγάζαν οι φωτογραφίες της.Πάντως οι φωτογραφίες της με παρέπεμπαν γιά 30άρα.
Ανοίγει η πόρτα και μένω έκθαμβος,σαν χάνος γιά δευτερόλεπτα.Μία πανέμορφη μικρή 23 ετών(όπως είπε ή και μικρότερη κατ΄εμένα),με ψηλοτάκουνα,κόκκινο ολόσωμο, γαλανομάτα που με τράβηξε μέσα και άρχισε να με φιλά τρελά.Πύραυλος...Κολλητή στο μπάνιο και χαιδεύοντας με παντου.Εξω και αρχίζει ένα φανταστικό παιχνίδι .Με παρασέρνει στο κρεββάτι και αρχίζει να με γλείφει στο...πύραυλο .Τρελή πίπα με deap throat αληθινό που έκανε gap ανώτερο οισοφαγικό σφιγκτήρα( τέτοιο δεν μούχει ξανατύχει).Τρελό γλύψιμο στο @@ που απογείωσε τον πύραυλο.Γύρισμα ,καβαλήκεμα που ίδρωσε με το ταυτόχρονο δούλεμα με το δάκτυλο και της πίσω τρύπας.Τελειώσαμε ...πιστεύω μαζί.Μπανάκι και πάλι μαζί...κολλητά με το μωράκι που σε ενέπνεε με την ομορφιά της.Ξανά στο κρεβάτι ,κουβεντούλα, χαιδέματα και αρχίζει σε λίγο ξανά τρελό γλύψιμο παντου .Ανέβασμα στο έπιπλο του καθρέπτη και έναρξη ενός unforgetable anal sex με διάρκεια...διάρκεια...διάρκεια.Τρελαινόταν η Lauryn τρελλάθηκα και εγώ.Τελείωσα έτσι και κατεβαίνιντας από το έπιπλο , βγαίνει ο σόύφος και μου αρχίζει τέτοια πίπα που απανωτά τα είδα όλα.
Οτι και να πώ δεν περιγράφεται γιά τη Lauryn May...Σκέτος Μαίος που ανθίζει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή