Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα όταν κάτι που ξεκινά τόσο στραβά, καταλήγει τόσο υπέροχα !!!
Είχα σταμπάρει το μωρό της Ζουζούνας εδώ και κάτι μέρες το οποίο σε συνδυασμό με μια καλή κριτική που είχε απο τον συναγωνιστή Tresurert ηταν σιγουράκι σε δύσκολες εποχές.
Ελα όμως που είχα βαλθεί να δοκιμάσω κάτι οικονομικότερο το οποίο μου στοιχισε μονο 20 ευρω (το δωμάτιο δηλαδη) καθώς μια απαράδεκτη συμπεριφορά πλήρους αδιαφορίας ελαβε τέλος με την κίνηση μου να σηκωθώ απο το κρεββάτι να ντυθω και να φύγω.
Ευτυχώς που τα γρήγορα αντανακλαστικά της Ζουζούνας με είχαν σε λιγότερο απο 30 λεπτά στη στοργή και συντροφιά της υπέροχης κοντούλας.
Πιπινάκι 21 ετών (αντε ναναι 23 γιατι παραπανω δεν ειναι).
Τέλειο σωματακι γυρω στο 1.60 μελαχροινή, με καστανά ματια, σχετικά σαρκώδη χείλη, προσωπάκι αλάνικο και για μενα καλυτερο απο τις φωτο, βυζάκι Α+ αρκετά στητό, κωλαράκι πέτρα, και δέρμα βελούδο. Ενα σώμα, σουπερ για λάτρεις μινιον.
Με υποδέχτηκε με ενα μωβε κοντο φορεματακι κατω απο το οποιο φορουσε λεοπαρδαλέ εσωρουχα. Η θέα του γυμνασμένου κορμιού της (ωμοι, χερια) είχαν αρχίσει να με καυλώνουν. Βεβαια μη φοβηθεί κανεις δε μιλαμε για μποντυ μπιλντερ, απλα για κορμι χωρις σχεδον καθολου λιπος.
Στη συμπεριφορά, χαμογελαστή, με το γέλιο να το εχει πολυ ευκολα και με αρκετά καλα αγγλικά.
Μετά το ντουσάκι με υποδεχτηκε με τα εσωρουχα και με περιελαβε ξεκινωντας με μια καλη πιπα που θα τη βαθμολογουσα με 7 εως 8. Αργή και υγρή, οχι ιδαιτερα βαθιά αλλα σιγουρα απολαυστική. Βιαζομουν ομως να τη γευτώ και τη ξάπλωσα ανασκελα για τα περαιτερω. Πεντακάθαρη και ευωδιαστή, δεκτική στα δάκτυλα και πολυ συμμετοχική.
Η συνεχεια σε doggy οπου η θεα αυτης της κωλάρας ειναι ακρως διεγερτική.
Τελειωσα με ιεραποστολικό αλλα αφου την αλλαξα θέση απο καθετα που την ειχα με τα κρεββατια να ενωνονται κατω απο τη πλατη της, μηπως και μου φυγει σε κανα πατωμα. Αναστεναγμοι κα φωνούλες ευχάριστες και γενικά μια πολυ χορταστική εμπειρία.
Συνοπτικά, μια πρόταση που σιγουρα θα ικανοποιήσει οσους γουστάρουν τετοιο σωματοτυπο μιας και ολα τα αλλα τα εχει και με το παραπάνω. Εχει ξεκινησει τον Μαρτιο τα tours αρα εχειμια μικρη απειρια και επισης σε αυτο το tour εχει υποτιμηθει μιας και εχει1 με 2 το πολυ ραντεβου την μερα.
Την Κυριακη φευγει, οποτε βιαστειται !!!!

ΥΓ Προσοχη στο κρεββατι γιατι τσουλαει απιστευτα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού