Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την υψηλή μαγειρική δε μπορείς να την εκτιμήσεις νηστικός. Αν πεινάς τρέχα στο Ντερλικατέσεν...
Αν όμως είσαι επίμονος κηπουρός σαν την ταπεινότητά μου μπορεί με λίγη τύχη & μεγάλη υπομονή ν' ανταμειφθούνε οι αισθήσεις σου μ'ένταση & πληρότητα αφάνταστη για τους πολλούς!

Στη Βανέσα απ' τη Λιθουανία με τα μάτια από σπάνιο κεχριμπάρι,για το οποίο επίσης φημίζετ' η πατρίδα της, κόλλησα τις 9 τελευταίες ημέρες & θά 'ταν χειρότερα αν δεν έλειπα 2 μέρες στην ξελογιάστρα Αθήνα με τις Σειρήνες της που μ'εξουθένωσαν αλλά & με προετοίμασαν για τη μυσταγωγία σε 2 πράξεις, με την τελευταία να ολοκληρώθηκε πριν μιά ώρα.

Το φυσικό της ύψος είναι 1.73 κατά δήλωση & θα συμφωνήσω απόλυτα με προηγηθέντα ομοιοπαθή πως ότι κι αν έχετε δει θα κομπλάρετε όταν ανοίξει η πόρτα κι αμέσως ύστερα στα πλήρη αποκαλυπτήρια! Τώρα οι δυσκολίες υπάρχουν στην προσέγγιση για να μην την πατήσετε σαν τον φίλτατο την πρώτη φορά. Και μπορεί να πάθαινα τα ίδια αν δεν πήγαινα δασκαλεμένος, αλλά γι' αυτό ειν' οι φίλοι! Thx again, Georgie... To μοναδικό αδύνατο κατά τα μεσογειακά μου γούστα σημείο είναι το light κωλαράκι! Το κουλουράκι αχνίζει στο 69 αλλά... για τα μάτια σας μόνο!

Συνοψίζοντας για να περάσετε καλά να θυμάστε οτι δεν είναι μόνο αυστηρά GFE αλλά & ειδικά First Girl Experience! Eπιστρατεύστε τη γοητεία σας λοιπόν & μη φοβάστε τίποτα!
Οικονομικό μειονέκτημα -αλλά όχι ανυπέρβλητο για τους υποψιασμένους- οτι μάλλον δεν επαρκεί μία ώρα! Γι' αυτό εξάλλου προτιμά τους ρυθμούς Θεσσαλονίκης ο Κορίτσαρος! Slow food κι όποιος αντέξει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού